V V0lkan Centipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 5 24 Mart 2021 #1 CS'ye girdiğimde arkadaşıma davet atıyorum, ilk seferde tik sesi geliyor fakat ne istek gidiyor ne de benden gittiği görünüyor. Arkadaşımda da aynı şekilde. Sizde de bu sorun var mı?
CS'ye girdiğimde arkadaşıma davet atıyorum, ilk seferde tik sesi geliyor fakat ne istek gidiyor ne de benden gittiği görünüyor. Arkadaşımda da aynı şekilde. Sizde de bu sorun var mı?
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 24 Mart 2021 #2 Biri daha bu sorunla ilgili konu açmıştı.
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2021 #3 CS:GO arkadaş davet edilmiyor CS:GO'da arkadaşımı davet edemiyorum yani davet gitmiyor. Ne o beni edebiliyor, ne ben onu. Nasıl olacak? www.technopat.net (Bugün açılmış bir konu, sanırım genel bir sıkıntı var)
CS:GO arkadaş davet edilmiyor CS:GO'da arkadaşımı davet edemiyorum yani davet gitmiyor. Ne o beni edebiliyor, ne ben onu. Nasıl olacak? www.technopat.net (Bugün açılmış bir konu, sanırım genel bir sıkıntı var)
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 24 Mart 2021 #4 Bu gün birkaç arkadaşta da aynı sorun var sanırım bir sorun bekleyin derim.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 24 Mart 2021 #5 Siz lobiye girince sanırsam o size katılabiliyordu.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Mart 2021 #6 Quitahditale dedi: Siz lobiye girince sanırsam o size katılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... CS:GO sunucuları şu son 2 haftadır arada resetleniyor vs. Valve bir şeyler yapıyor ya hayırlısı.
Quitahditale dedi: Siz lobiye girince sanırsam o size katılabiliyordu. Genişletmek için tıkla... CS:GO sunucuları şu son 2 haftadır arada resetleniyor vs. Valve bir şeyler yapıyor ya hayırlısı.
L LeCrOmAnCeR Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 Valorant geçebilirsin kökten çözüm. Şahsen ben öyle yaptım zamanında, çok da memnunum. Düşük ping, az hileci, az Rus, 128 tikrate serverlar.
Valorant geçebilirsin kökten çözüm. Şahsen ben öyle yaptım zamanında, çok da memnunum. Düşük ping, az hileci, az Rus, 128 tikrate serverlar.
Quitahditale Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 840 Çözümler 3 24 Mart 2021 #8 KlesS dedi: CS:GO sunucuları şu son 2 haftadır arada resetleniyor vs. Valve bir şeyler yapıyor ya hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Valve hiçbir şey yapmayan tembel bir şirket.
KlesS dedi: CS:GO sunucuları şu son 2 haftadır arada resetleniyor vs. Valve bir şeyler yapıyor ya hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Valve hiçbir şey yapmayan tembel bir şirket.