Serhan Atalay Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 46 20 Şubat 2021 #1 CS'de CTRL ile a kombinasyonu çalışmıyor aynı zamanda ESC tuşu da çalışmıyor. Oyun açık oldugunda herhangi bir yerde CTRL'a kombinasyonunu yapamıyorum. Oyunu kapayınca düzeliyor lütfen yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2021
CS'de CTRL ile a kombinasyonu çalışmıyor aynı zamanda ESC tuşu da çalışmıyor. Oyun açık oldugunda herhangi bir yerde CTRL'a kombinasyonunu yapamıyorum. Oyunu kapayınca düzeliyor lütfen yardım eder misiniz?
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #2 Konu ile bir fikrim yok fakat CTRL A kombinasyonu dediğin önemli bir şey mi? Rekabetçi de güzideye kadar kastım bu terimi ilk defa duyuyorum. Artı 0 Eksi
Konu ile bir fikrim yok fakat CTRL A kombinasyonu dediğin önemli bir şey mi? Rekabetçi de güzideye kadar kastım bu terimi ilk defa duyuyorum.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Şubat 2021 #3 CTRL A kombinasyonu nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Serhan Atalay Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 46 20 Şubat 2021 #4 aabcc dedi: CTRL A kombinasyonu nedir? Genişletmek için tıkla... Hem eğilip sola gidemiyorum işte peek atamıyorum. berkayx dedi: Konu ile bir fikrim yok fakat CTRL A kombinasyonu dediğin önemli bir şey mi? Rekabetçi de güzideye kadar kastım bu terimi ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli birşey eğilip hareket edemiyorum. Son düzenleme: 20 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
aabcc dedi: CTRL A kombinasyonu nedir? Genişletmek için tıkla... Hem eğilip sola gidemiyorum işte peek atamıyorum. berkayx dedi: Konu ile bir fikrim yok fakat CTRL A kombinasyonu dediğin önemli bir şey mi? Rekabetçi de güzideye kadar kastım bu terimi ilk defa duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli birşey eğilip hareket edemiyorum.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #5 Serhan Atalay dedi: Hem eğilip sola gidemiyorum işte peek atamıyorum. Önemli birşey eğilip hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... cl_forwardspeed komutlarından kaynaklı olabilir mi, böyle bir komut cs 1.6'da vardı csgo'yu bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Serhan Atalay dedi: Hem eğilip sola gidemiyorum işte peek atamıyorum. Önemli birşey eğilip hareket edemiyorum. Genişletmek için tıkla... cl_forwardspeed komutlarından kaynaklı olabilir mi, böyle bir komut cs 1.6'da vardı csgo'yu bilemiyorum.
KS KS Serhan Atalay Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 46 20 Şubat 2021 #6 berkayx dedi: cl_forwardspeed komutlarından kaynaklı olabilir mi, böyle bir komut cs 1.6'da vardı csgo'yu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi gtaya girdim aynı şey gta da oluyor çözümü benim için çok önemli. Artı 0 Eksi
berkayx dedi: cl_forwardspeed komutlarından kaynaklı olabilir mi, böyle bir komut cs 1.6'da vardı csgo'yu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi gtaya girdim aynı şey gta da oluyor çözümü benim için çok önemli.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 20 Şubat 2021 #7 Serhan Atalay dedi: Şimdi gtaya girdim aynı şey gta da oluyor çözümü benim için çok önemli. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden klavye usb aygıtını kaldırıp kasayı düğmesinden kapatıp tekrar açın, düzelebir belki. Artı 0 Eksi
Serhan Atalay dedi: Şimdi gtaya girdim aynı şey gta da oluyor çözümü benim için çok önemli. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden klavye usb aygıtını kaldırıp kasayı düğmesinden kapatıp tekrar açın, düzelebir belki.
KS KS Serhan Atalay Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 46 24 Şubat 2021 #8 İlk yaptığımda düzeldi ama tekrar kapatıp açınca aynı şey oldu. Artı 0 Eksi