CS'de maçlara lobiden girildiğinde hile çıkarsa güven faktörü etkilenir mi?

Okan9

Yoctopat
Bir süredir oynuyorum CS'yi. CS 1.6'dan geçtim o yüzden daha çok alışamadım. Rekabetçi maçlara rastgele girdiğimde tam bir kumar gibi oluyor takıma kimlerin geleceği. Acaba bunun yerine lobiden maç arata tıklasam ve beni iyi oyuncuların çağırmasını beklesem nasıl olur? Belki bu şekilde daha hızlı rank yükselirim.

Hiç arkadaşım yok oyunda, lobiden maç aratıp girdiğimde eğer lobide bir hileci çıkarsa, sadece o maçı kazanırsak mı o maçtan aldığımız puanlar silinir? Hileci kişi arkadaş listemizde olmadığı için bizim güven faktörümüzü düşürmez değil mi?

Unlost'un discordu gibi discordlarda delilercesine her oyun oynanıyor, buna Kendinemüzisyen'de dahil. Lobinizdeki bir kişinin ban yemesi ratinginizi ve rankınızı düşürür.

Unlost'un discordu gibi discordlarda delilercesine her oyun oynanıyor, buna Kendinemüzisyen'de dahil. Lobinizdeki bir kişinin ban yemesi ratinginizi ve rankınızı düşürür.
Hocam rankın düşmesi normal sonuçta haksız puan almış oluruz. Ama güven faktörünü düşürür mü esas bence önemli olan o. Gidip övgü almam gereksiz yere hani satılıyor ya bazı sitelerde, güven faktörü dibi görürse sonra belki toparlaması zor olabilir diye düşünüyorum.

Hocam rankın düşmesi normal sonuçta haksız puan almış oluruz. Ama güven faktörünü düşürür mü esas bence önemli olan o. Gidip övgü almam gereksiz yere hani satılıyor ya bazı sitelerde, güven faktörü dibi görürse sonra belki toparlaması zor olabilir diye düşünüyorum.
Güven faktörünü etkilemediğini biliyorum. Kendi yazılarında da öyle bir etkisi olduğu yazmıyor.

Güven faktörünü etkilemediğini biliyorum. Kendi yazılarında da öyle bir etkisi olduğu yazmıyor.
Bu iyi oldu o zaman hocam. Yani takımda hileci varsa haksız aldığımız puan silinsin bu çok normal. Güven faktörü düşseydi o işte kötüydü, sonra geç maç bulma, hilecilere denk gelme vs gibi şeylerden bahsedilmiş forumda.

Lobiden maç arıyoruma tıklayacağım bakalım iyi kişiler maçlarına çağırır umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı