CS'de ms anlık artıyor

QUARESMASKİLS

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770
RTX 3050 4GB
Intel Core i5-12450H
16GB RAM
1TB SSD

Arkadaşlar iyi günler ben CS oynuyorum ama ms çok yükseliyor bazen 30-40 arası çıkıyor 200 220 FPS alan bilgisayarım 100'e kadar düşüyor oyunun tadı çıkmıyor herhangi bir çözümü var mı?
Laptop kullanıyorum Excalibur.
RTX 3050 4 GB.
i5 12450H.
16 GB RAM.
1TB SSD.
Durumu anlamadım. Yeni modem aldım gene çözülmedi. Sorun nedir? Bilgisi olan yardım etsin.

Başka internet kullanıp test ettiniz mi?

Hocam bu sunucularla alakalı bir durum diye hatırlıyorum doğru hatırlıyorsam aynı sorun bende de var sunucularda alakalı diye hatırlıyorum.

Hocam bu sunucularla alakalı bir durum diye hatırlıyorum doğru hatırlıyorsam aynı sorun bende de var sunucularda alakalı diye hatırlıyorum.

Yo hayır kuzenim 5-6 arası ms vardı yani bayağı iyi onun internetinde denedim bende hala aynı kaldı.

Yo hayır kuzenim 5-6 arası ms vardı yani bayağı iyi onun internetinde denedim bende hala aynı kaldı.

Hocam kabul edilebilir en yüksek eşleştirme pingi var oyun içi ayarlarda onu 50-60 falan yaparsanız Ms'i düşük olan sunucularda maç oynarsınız belki bir nebzede olsun ms'inizi düşürebilir bu ayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…