CS'de nasıl iyi olunur?

Baddie

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta aimim iyi, Zula'da iyi, diger FPS oyunlarinda guzel. Yani vurduklarimin en azindan yarisi falan HS gidiyor ama CS2'de 1 tane bile HS atamıyorum artık canımı sıkmaya başladı. Bu durum nasıl çözerim acaba? 1920x1080 mi oynamam lazim? Valorant ve Zula'yi oyle oynuyorum cunku.

Valorant'ta aimim iyi, Zula'da iyi, diger FPS oyunlarinda guzel. Yani vurduklarimin en azindan yarisi falan HS gidiyor ama CS2'de 1 tane bile HS atamıyorum artık canımı sıkmaya başladı. Bu durum nasıl çözerim acaba? 1920x1080 mi oynamam lazim? Valorant ve Zula'yi oyle oynuyorum cunku.

Asıl sağlam mekanikler ve gerçekçi vuruşlar CS de zaten. Valorant da Zula da iyi olup orada iyi olmaması normal.

Daha fazla oynayarak daha iyi olabilirsin tabi ki bu nasıl soru? İşin tabi psikolojik tarafı da var eğer her adam vuramadığında canını çok sıkarsan hiç vuramazsın bu yüzden öldüğünde çok takmamak lazım birde öldüğün zaman başka işle uğraşma hayatta olanları izle bir şeyler katıyor illa ki.

Daha fazla oynayarak daha iyi olabilirsin tabi ki bu nasıl soru? İşin tabi psikolojik tarafı da var eğer her adam vuramadığında canını çok sıkarsan hiç vuramazsın bu yüzden öldüğünde çok takmamak lazım birde öldüğün zaman başka işle uğraşma hayatta olanları izle bir şeyler katıyor illa ki.
Peek atmayı fln öğrendim mesela xantaresten fln onceden yavas yavas cikiyodum simdi bir anda adamin oldugu yeri tahmin edip cikiyom ama yine vuramiyom gitmiyo hs belkide toplulukta faceit 10lvl adamlarla oynadigim icin gelisemiyorumdur sence olabilirmi boyle 350 civarı saatim var ama hs atamiyom daha

Hocam bu kadar kafaya takarsan sıkıntı, gerek yok amacın iyi oynamak değil zevk almak olsun. Fazla kasmaya gerek yok eğer takımda sürekli sonuncu olmuyorsan zamanla gelişen şeyler bunlar.

Hocam bu kadar kafaya takarsan sıkıntı, gerek yok amacın iyi oynamak değil zevk almak olsun. Fazla kasmaya gerek yok eğer takımda sürekli sonuncu olmuyorsan zamanla gelişen şeyler bunlar.

Ben anladım hatamı bazen CTRL basıyorum onun çözümü kolay CTRL basmam biter 2.hatam a D yaparken timing i tutturamamk yani karakterin tam durduğu zamanı ayarlayamıyorum oynaya oynaya mı geliştiririm nasıl geliştireceğim bunu

Ben anladım hatamı bazen CTRL basıyorum onun çözümü kolay CTRL basmam biter 2.hatam a D yaparken timing i tutturamamk yani karakterin tam durduğu zamanı ayarlayamıyorum oynaya oynaya mı geliştiririm nasıl geliştireceğim bunu.

Çok kafaya takmışsın. Oynaya oynaya el alışkanlığıyla gelişirsin, bunun psikolojik bir yanı yok. Ayrıca, 4300 saatli biri olarak sana tavsiyem CS oynamaman. Evet, illa oynayacağım diyorsan da FACEIT oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı