CS'de spray yapmak çok zor

Ghost0005

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS2'yi 3000 saate yakın oynadım ve oynamasını, spray yapmasını, nişan almasını biliyorum ama bir türlü oynayamıyorum. Önceden 60 Hz monitörüm olduğu için oynayamıyordum. Şimdi 200 Hz monitörüm ve daha iyi bir bilgisayarım var ama yine de oynayamıyorum. Bu arada oyunun FPS'i 200 ama kasıyor, bir kasma sorunu da var. Sanırım o yüzden spray yapamıyorum ve beni çıkmadan vuruyorlar. Spray'i doğru yapıyorum, fareyi aşağıya doğru indiriyorum ama mermiler sürekli başka yere doğru gidiyor ve oyuna ne kadar odaklanırsam odaklanayım beni çıkmadan vuruyorlar. Bunun sebebi nedir? Oyun kasıyor dediğim gibi, oyun kastığı için mi sizce oynayamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun genel olarak optimizasyon özürlüsü oldu ve bu durum Gabe'nin umurunda değil. High end PC'lerde bile oyun bir anda 60 FPS'leri görüyor. Bende de 1V1 fightta bile 6900 XT ve Ryzen 7 5800X sistemde drop giriyor kısaca oyunun saçma bir optimizasyon sorunu var kii bu aylardır devam ediyor. Ben oyuna 1 yıl boyunca ara vermiştim. Ara vermeden önce oyun daha oynanabilirdi ancak şu aralar kasa alıp çıkmak için giriyorum. Oyunu iyi oynamak için antrenman yapmanız şart gibi bir şey. Atölyeden alıştırma için map indirip günde 500 bot vurup ısınarak oyuna girmek sizi bir adım öteye taşır emin olun. ayarlardaki mermi izini kapatırsanız daha iyi olur. Spray atarken namludan çıkan mermi efekti şaşırmanıza sebep oluyor olabilir konsol kodu da
Kod:
r_drawtracers_firstperson 0
olması lazım.

Bir de atölyede spray için tavsiye ettiğim haritada spray çalışabilirsiniz. Haritaya buradan ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde BonfireFPS'nin. aşağıdaki videosuna bakın. kanalında da kendinizi geliştirebilmeniz için gösterdiği güzel içerikleri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyun 2 yıl geçmesine rağmen hala bozuk ben bile adamların sağına soluna sıkarak HS atıyorum yanlışlıkla fakat sorun merminin rastgele bir yere sekip adamin kafasına gitmesi değil mermim istediğim yere gitmiş oluyor fakat ben mermiyi ıskalıyorum ama bir şekilde o mermi adama değmeden adamı öldürüyor lan sunucularda vs. oynanmadığı sürece istediğiniz kadar iyi olun sprayde oyun bozuk olduğu için hala istediğinizi yapamayabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…