CS'de toplu skin satmak ban sebebi mi?

tgrlylmz7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte D3sh 550M
Gainward Ghost 3060 Ti
Ryzen 5 5600
Thermaltake s200 Psu
Merhaba. Shadowcase, Csmoney veya gamesatis'tan skinlerimi paraya çevirmek için toplu satmayı düşünüyorum. Çünkü tek tek pazara koyup beklemektense toplu satıp tek seferde çekmeyi düşünüyorum. Bu gibi toplu bir 20 küsür item takasında yani satışında steam sıkıntı çıkarır mı?

Hayır.

İndirimde 20-40 kuruşluk 140 tane oyunu almıştım. Sonrasında tüm oyunlar ile Idle Master sayesinde 2 hafta içinde kart kastım. Sonrasında tek bir bilet açarak bütün oyunları tek bilet ile iade ettim. Sonrasında aldığım kartları da sattığımda 1200 TL civarı bakiyem olmuştu. İlk bakiyem 130 TL civarıydı 1070 TL katlamıştım yani rahat olabilirsin.

Kanıt:

O sayfanın aynısı kadar aşağı tarafı var ve sığmayan kısımda üst tarafta.

Bir de o kadar insan dolandırılıyor sizin takasa mı ban atacaklar? Zeki olun.

Son düzenleme:
CSmoneyde Steam envarterimdeki skinleri dollara cevirip sitede harciyabiliyormuz.

Teşekkür ederim beyler. Bu arada madem sıkıntı çıkmıyor tek tek kendi değerine yakın olacak şekilde pazarda 3. şahıslara mı satsam ne önerirsiniz? Tablet almayı düşünüyorum shadowcase 8.000 TL öneriyor direkt itemlere. Tek tek değerleri toplamda 13k falan ediyor.
CSmoneyde Steam envarterimdeki skinleri dollara cevirip sitede harciyabiliyormuz.
Oluyor diye biliyorum dostum ama youtubeda güncel videolara bakarsanız daha iyi bilgi alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…