CS'de trade nasıl yapılır?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
CS 2 de trade yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bir iki video izledim ancak pek de bir şey anlamadım. Konuya hakim olup basitçe işlemi anlatabilecek var mı?

1747163842843.png

Mesela aynı float değerinde Steam markette 17 dolara satmış adamlar, burada 350 lira. Bu işte bir bit yeniği mi var?

Herhangi bir koleksiyondan belirli kombolar var. Onada CSFloat adındaki siteden bakabiliyorsun. Eğer floatları yuksek olursa bir kazancın olmaz cunku trade sonunda cıkacak ıtemlerın kotu floatları gelir. Eğer aynı koleksiyondan ve (mesela field-tested 0.15-0.20) arasında 10 item atarsan factory New gelebiliyor. Kısaca anlatmaya çalıştım umarım anlamışsındır.

Herhangi bir koleksiyondan belirli kombolar var. Onada CSFloat adındaki siteden bakabiliyorsun. Eğer floatları yuksek olursa bir kazancın olmaz cunku trade sonunda cıkacak ıtemlerın kotu floatları gelir. Eğer aynı koleksiyondan ve (mesela field-tested 0.15-0.20) arasında 10 item atarsan factory New gelebiliyor. Kısaca anlatmaya çalıştım umarım anlamışsındır.

Hocam arkadaş trade yapmayı sormuş siz trade-up anlatmışsınız.

CS 2 de trade yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bir iki video izledim ancak pek de bir şey anlamadım. Konuya hakim olup basitçe işlemi anlatabilecek var mı?

Eki Görüntüle 2490355

Mesela aynı float değerinde Steam markette 17 dolara satmış adamlar, burada 350 lira. Bu işte bir bit yeniği mi var?
Hocam aklınıza takılan yerleri sorun cevaplayayım. Bit yeniği yoktur ama steam içindeki fiyat pek baz alınmaz genelde, steam illaki baz alıcaksanız ön sipiş fiyatına bakabilirsiniz. Önerim CsFloat tarzı sitelerden alışveriş yapmanız ve fiyatları oralardan baz almanızdır.

Hocam arkadaş trade yapmayı sormuş siz trade-up anlatmışsınız.

Hocam aklınıza takılan yerleri sorun cevaplayayım. Bit yeniği yoktur ama Steam içindeki fiyat pek baz alınmaz genelde, Steam illaki baz alacaksanız ön sipiş fiyatına bakabilirsiniz. Önerim CSFloat tarzı sitelerden alışveriş yapmanız ve fiyatları oralardan baz almanızdır.

Hocam az önce trade up videosu izledim. Pek anlamadım ama adam birkaç skin alıp birleştirip 30*40 cent kar elde ediyor. E iyi de bu çok fazla. İnsanlar buna bot koyup kolayca yapar zaten. Bildiğiniz bir video var mı detaylı trade anlatan gerçekten karmaşık ama öğrenmek istiyorum

Hocam az önce trade up videosu izledim. Pek anlamadım ama adam birkaç skin alıp birleştirip 30*40 cent kar elde ediyor. E iyi de bu çok fazla. İnsanlar buna bot koyup kolayca yapar zaten. Bildiğiniz bir video var mı detaylı trade anlatan gerçekten karmaşık ama öğrenmek istiyorum.

O kadar kolay değil maalesef her flotla olmuyor. Belirli float aralığında almanız gerek. Onu da her gün her saat gidip takip edeceksiniz istediğim float var mı diye. Bir de adam overpay eklemişse onu da hesap edeceksiniz verdiğim para değer mi değmez mi komisyonu çıkartır mı diye. Bazı sitelerde en risksiz şekilde kar ettiren trade uplar oluyor ama float kovalamanız lazım.

Hocam trade-up için bu kanal tavsiyemdir. Hem görürsünüz mantığını hem de kâr zarar olayını görürsünüz. Düz trade mantığını kavramak için ise pek güncel olmasa da bu kanal yardımcı olabilir.

O kadar kolay değil maalesef her flotla olmuyor. Belirli float aralığında almanız gerek. Onu da her gün her saat gidip takip edeceksiniz istediğim float var mı diye. Bir de adam overpay eklemişse onu da hesap edeceksiniz verdiğim para değer mi değmez mi komisyonu çıkartır mı diye. Bazı sitelerde en risksiz şekilde kar ettiren trade uplar oluyor ama float kovalamanız lazım.
Bahsettiğiniz site hocam

Komisyon kısmına dikkat etmeliyim ve floatları kontrol etmek gibi önemli bir iş var anladım

Hocam trade-up için bu kanal tavsiyemdir. Hem görürsünüz mantığını hem de kâr zarar olayını görürsünüz. Düz trade mantığını kavramak için ise pek güncel olmasa da bu kanal yardımcı olabilir.

Bahsettiğiniz site hocam

İncelemeye gidiyorum sağ olun

Merhaba ben bütün envanterimi bir anda siteye verip toplamıyla değerli bir skin elde etmek istiyorum öyle bir şey duymuştum bilen varsa biraz aydınlatma iyi olurdu teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı