Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.726 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #1 Haftalık drop için girip oynuyorum. Benim bildiğim, sadece killin önemi var kazanmanın yok.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.997 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:42 #2 Hxrea dedi: Haftalık drop için girip oynuyorum. Benim bildiğim, sadece killin önemi var kazanmanın yok. Genişletmek için tıkla... Yoldaş rekabetçi gibi modlarda Benim anladığım kadarıyla kazanılan rounda göre exp geliyor. Ölüm maçında alınan kille göre.
Hxrea dedi: Haftalık drop için girip oynuyorum. Benim bildiğim, sadece killin önemi var kazanmanın yok. Genişletmek için tıkla... Yoldaş rekabetçi gibi modlarda Benim anladığım kadarıyla kazanılan rounda göre exp geliyor. Ölüm maçında alınan kille göre.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.155 Makaleler 2 Çözümler 16 Dün 20:45 #3 tempZ dedi: Yoldaş rekabetçi gibi modlarda benim anladığım kadarıyla kazanılan rounda göre exp geliyor. Ölüm maçında alınan kille göre. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modda kazandığın raund başına 30 XP veriyor olması lazım.
tempZ dedi: Yoldaş rekabetçi gibi modlarda benim anladığım kadarıyla kazanılan rounda göre exp geliyor. Ölüm maçında alınan kille göre. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi modda kazandığın raund başına 30 XP veriyor olması lazım.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.726 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:15 #4 Round'u geçelim de kazanmanın bir etkisi var mı xp'ye?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.155 Makaleler 2 Çözümler 16 Dün 21:22 #5 Raund kazanmadan oyunu nasıl kazanacaksın kardeşim.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.726 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #6 @zKEBAB Dostum round başına xp'yi biliyorum zaten. Kazanmanın XP'ye etkisi var mı diye soruyorum. Soru çok basit aslında, anlamayacak bir şey yok.
@zKEBAB Dostum round başına xp'yi biliyorum zaten. Kazanmanın XP'ye etkisi var mı diye soruyorum. Soru çok basit aslında, anlamayacak bir şey yok.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.997 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:46 #7 Hxrea dedi: @zKEBAB Dostum round başına xp'yi biliyorum zaten. Kazanmanın XP'ye etkisi var mı diye soruyorum. Soru çok basit aslında, anlamayacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cevapta çok basit, ne kadar çok round alırsanız o kadar çok exp geliyor. Kazanmak demek maksimum round almak demek yani evet kazandığınızda daha çok round aldığınız için exp fazla oluyor. Ek bir exp vermiyor.
Hxrea dedi: @zKEBAB Dostum round başına xp'yi biliyorum zaten. Kazanmanın XP'ye etkisi var mı diye soruyorum. Soru çok basit aslında, anlamayacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cevapta çok basit, ne kadar çok round alırsanız o kadar çok exp geliyor. Kazanmak demek maksimum round almak demek yani evet kazandığınızda daha çok round aldığınız için exp fazla oluyor. Ek bir exp vermiyor.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.726 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:10 #8 @tempZ Ek bir XP'den bahsediyordum zaten. Kazanan tarafta olmak bir işe yaramıyorsa tamam.