CS'deki hile saçmalığı nasıl düzelecek?

Bazı arkadaşlar vardı, bir ton da hile gelmesine bahane üretiyorlardı. En son dediler ki CS2 geldi artık hile yok, şimdi diyorlar ki FACEIT oyna. Valve'in işine geliyor hilecilere yeni hesap satmak, adamlar bir dönem Cache'de hemen her duvarı mermi geçirir bile yaptılar. Yıllarca aynı Spinbot'u bile Metin2 multihack gibi güncelleyip güncelleyip piyasaya sürdüler. Bu konuda gidip beğenmediğimiz Riot'u örnek alabilirler, Valorant'ta birini raporlarsanız ve gerçekten hile ise mutlaka kısa süre içinde ban yediği bilgisi size geliyor. CS'de ise hile kullanan arkadaşımı raporladım yıllardır bekliyoruz.

Hileyi kökleyen arkadaşım 2 yıldır oynuyor hiçbir şey olmadı. Hatta şöyle diyeyim karşısındaki hile aimbotu biraz daha açınca kendisi de biraz daha açıyor diğerleri onların savaşını izliyor.

Hileyi geçtim oyunu daha da bozmasınlar diye umacak duruma geldim. Her güncelleme ile oyunu değiştiren bir şey olmasa da performans düşüyor. Yeni gelen bir özellik kontrol bile edilmeden bozuk şekilde geliyor veya yeni gelen bir şey oyunda başka bir şeyi bozuyor. Güncelleme yapmadan önce test eden bir kişi bile yok sanıyorum ki. Olabildiğince az oynuyorum artık ama ne yapalım seviyoruz işte.

Düzelmeyecek. Kasayı alıp çıkıyorum.

Valve tembel bir firma hileyi falan yıllarca düzeltemez daha. Yukarıda bir arkadaş Valorant'in korumasini övmüş, geçen internet kafeye gittim yandaki çocuk açmış hileyi kafede bile nasıl basardiysa takir takir oynuyordu. Paralı hile olmasına imkan yok oynadığı süre içerisinde de banlanmadi.
Hile her oyunun problemi ancak Valve çaba sarfetse böyle olmayacak.

Karşıma gelen hile açarsa bende kullanırım mantığı var. Valve tarafından oyuna anti-cheat için bir çaba yok yasaklanmalardan çok cezalandırma sistemi devrede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…