hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Evet soru başlıktaki gibi. Zamanında oradan başka bir PC'ye kurmuştum ve sorun çıkmamıştı. Ama VirusTotal sonucu böyle : VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com PC'ye zarar gelir mi?
Evet soru başlıktaki gibi. Zamanında oradan başka bir PC'ye kurmuştum ve sorun çıkmamıştı. Ama VirusTotal sonucu böyle : VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com PC'ye zarar gelir mi?
erkan67 Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 421 Çözümler 4 22 Mart 2021 #11 Yok hocam. Rahatca oyanyabilirsiniz. Artı 1 Eksi
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mart 2021 #12 Ainnt dedi: Son bi kaç günde hep korsancıları görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee? Belki de adam Steam sürümünü sevmiyor? Belki de satın aldı? Artı 1 Eksi
Ainnt dedi: Son bi kaç günde hep korsancıları görüyorum. Genişletmek için tıkla... Ee? Belki de adam Steam sürümünü sevmiyor? Belki de satın aldı?
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #13 Ainnt dedi: Son bi kaç günde hep korsancıları görüyorum. Genişletmek için tıkla... Herkesin korsan kullanmak için sebepleri var. Mesela ben ailemi ikna edemiyorum. Zaten vazgeçtim ikna olmadıklarını anladığımda. Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Son bi kaç günde hep korsancıları görüyorum. Genişletmek için tıkla... Herkesin korsan kullanmak için sebepleri var. Mesela ben ailemi ikna edemiyorum. Zaten vazgeçtim ikna olmadıklarını anladığımda.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #14 mr.esat dedi: Ee? Belki de adam Steam sürümünü sevmiyor? Belki de satın aldı? Genişletmek için tıkla... Oyun valve oyunu. Başka nerde satılıyor? Epic gameste mi? Xboxta mı? Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: Ee? Belki de adam Steam sürümünü sevmiyor? Belki de satın aldı? Genişletmek için tıkla... Oyun valve oyunu. Başka nerde satılıyor? Epic gameste mi? Xboxta mı?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mart 2021 #15 Ainnt dedi: Oyun valve oyunu. Başka nerde satılıyor? Epic gameste mi? Xboxta mı? Genişletmek için tıkla... Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin. Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Oyun valve oyunu. Başka nerde satılıyor? Epic gameste mi? Xboxta mı? Genişletmek için tıkla... Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #16 mr.esat dedi: Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu korsanı meşru yapmaz. Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu korsanı meşru yapmaz.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mart 2021 #17 Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla... Allah'ım sen bana sabır ver yarabbim. Arkadaşın Steam sürümüne sahip olmadığını nereden biliyorsun? Artı 0 Eksi
Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla... Allah'ım sen bana sabır ver yarabbim. Arkadaşın Steam sürümüne sahip olmadığını nereden biliyorsun?
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 22 Mart 2021 #18 Bu arada Steam de satın aldım ama bende korsan oynuyorum. Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu arada Steam de satın aldım ama bende korsan oynuyorum. Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla...
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #19 mr.esat dedi: Allah'ım sen bana sabır ver yarabbim. Arkadaşın Steam sürümüne sahip olmadığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Sahip değilim ve nedenini açıkladım. mr.esat dedi: Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ın oynanışı olumsuz etkileyen bugları Steam'dekinde daha fazla diyenler var. Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla... Alakasız ama oyun fiyatlarını yükselirse korsanın da meşruluğu artar bence (bu benim düşüncem). Artı 0 Eksi
mr.esat dedi: Allah'ım sen bana sabır ver yarabbim. Arkadaşın Steam sürümüne sahip olmadığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... Sahip değilim ve nedenini açıkladım. mr.esat dedi: Korsan sürümün normal sürümden daha iyi olduğu yerler var ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ın oynanışı olumsuz etkileyen bugları Steam'dekinde daha fazla diyenler var. Ainnt dedi: Bu korsanı meşru yapmaz. Genişletmek için tıkla... Alakasız ama oyun fiyatlarını yükselirse korsanın da meşruluğu artar bence (bu benim düşüncem).
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #20 Mecburiyetten korsan oynayabilirsin. Buna sözüm yok zaten. Ama oyun fiyatı 1000 lira olsa da yine de meşruluğu artmaz. Artı 0 Eksi
Mecburiyetten korsan oynayabilirsin. Buna sözüm yok zaten. Ama oyun fiyatı 1000 lira olsa da yine de meşruluğu artmaz.