Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Hangisinde daha iyi hizmet alırım? Hangisinden daha az ping daha iyi teknik destek alırım? Bildiğiniz daha iyi bir servis sağlayıcı varsa belirtiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Hangisinde daha iyi hizmet alırım? Hangisinden daha az ping daha iyi teknik destek alırım? Bildiğiniz daha iyi bir servis sağlayıcı varsa belirtiniz.
Çözüm 2 2 271470 22 Temmuz 2020 CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
Cybergraphic Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 Csdurağını bilmiyorum fakat bundan 5 sene önce oyunyöneticisi serverlerinden birini kiralamıştım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunlara çözüm sağlamışlardı. İletişimde bir problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
Csdurağını bilmiyorum fakat bundan 5 sene önce oyunyöneticisi serverlerinden birini kiralamıştım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunlara çözüm sağlamışlardı. İletişimde bir problem yaşamadım.
2 271470 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 22 Temmuz 2020 #3 CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur. Artı 0 Eksi Çözüm
CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
KS KS Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #4 271470 dedi: CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. OyunSunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
271470 dedi: CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. OyunSunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Flappy Megapat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 198 Yer Asgardia 2 Ağustos 2022 #5 271470 dedi: Csdurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından oyunyöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: Oyunsunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim fakat Oyunsunucumdan neden uzak durulmalı? Artı 0 Eksi
271470 dedi: Csdurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından oyunyöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: Oyunsunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim fakat Oyunsunucumdan neden uzak durulmalı?