Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Hangisinde daha iyi hizmet alırım? Hangisinden daha az ping daha iyi teknik destek alırım? Bildiğiniz daha iyi bir servis sağlayıcı varsa belirtiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Hangisinde daha iyi hizmet alırım? Hangisinden daha az ping daha iyi teknik destek alırım? Bildiğiniz daha iyi bir servis sağlayıcı varsa belirtiniz.
Çözüm joshamwerk 22 Temmuz 2020 CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
Cybergraphic Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 Csdurağını bilmiyorum fakat bundan 5 sene önce oyunyöneticisi serverlerinden birini kiralamıştım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunlara çözüm sağlamışlardı. İletişimde bir problem yaşamadım. Artı 0 Eksi
Csdurağını bilmiyorum fakat bundan 5 sene önce oyunyöneticisi serverlerinden birini kiralamıştım. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Karşılaştığım sorunlara çözüm sağlamışlardı. İletişimde bir problem yaşamadım.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 22 Temmuz 2020 #3 CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur. Artı 0 Eksi Çözüm
CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: OyunSunucumdan uzak dur.
KS KS Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #4 joshamwerk dedi: CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. OyunSunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: CSDurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından OyunYöneticisine göre daha iyi. OyunSunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
Flappy Megapat Katılım 21 Mayıs 2014 Mesajlar 197 Yer Asgardia 2 Ağustos 2022 #5 joshamwerk dedi: Csdurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından oyunyöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: Oyunsunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim fakat Oyunsunucumdan neden uzak durulmalı? Artı 0 Eksi
joshamwerk dedi: Csdurağı. Hile koruması ve ping değeri açısından oyunyöneticisine göre daha iyi. Ek olarak şunu belirtmek isterim: Oyunsunucumdan uzak dur. Genişletmek için tıkla... Konuyu güncelledim fakat Oyunsunucumdan neden uzak durulmalı?