B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Papara'dan bakiye yükleyemiyorum siteye. Bir mail attılar ve sitede ön ödemeli kartlar kabul edilmemektedir diyor. Bu arada buff markete Papara ile para atabiliyor muyum? Eğer oluyor ise ona geçeyim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Arkadaşlar Papara'dan bakiye yükleyemiyorum siteye. Bir mail attılar ve sitede ön ödemeli kartlar kabul edilmemektedir diyor. Bu arada buff markete Papara ile para atabiliyor muyum? Eğer oluyor ise ona geçeyim.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Papara'dan aynı şekilde steam üzerinden satın alım yapılmıyor. desteği aramanızı tavsiye ederim.
B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 the world is yourss dedi: Papara'dan aynı şekilde steam üzerinden satın alım yapılmıyor. desteği aramanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu anda paparada mı sıkıntı var?
the world is yourss dedi: Papara'dan aynı şekilde steam üzerinden satın alım yapılmıyor. desteği aramanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Şu anda paparada mı sıkıntı var?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Bedrhan dedi: Şu anda paparada mı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... Olabilir, 2 gün önce tamamen çöktü.
Bedrhan dedi: Şu anda paparada mı sıkıntı var? Genişletmek için tıkla... Olabilir, 2 gün önce tamamen çöktü.
Akifimsin Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 Bildiğim kadarı ile papara olmuyor bende banka kartlarımı denedim ama kartınızı doğrulayamadık hatası veriyor Bende malesef banka kartı papara hiç birşey kabul etmiyor 5 dolar yüklemeyi deniyim dedim ona bile hata veriyor
Bildiğim kadarı ile papara olmuyor bende banka kartlarımı denedim ama kartınızı doğrulayamadık hatası veriyor Bende malesef banka kartı papara hiç birşey kabul etmiyor 5 dolar yüklemeyi deniyim dedim ona bile hata veriyor
B Bedrhan Decapat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Akifimsin dedi: Bildiğim kadarı ile papara olmuyor bende banka kartlarımı denedim ama kartınızı doğrulayamadık hatası veriyor Bende malesef banka kartı papara hiç birşey kabul etmiyor 5 dolar yüklemeyi deniyim dedim ona bile hata veriyor Genişletmek için tıkla... Kanka youtube de bilgilendirici video yok mu peki biliyor musun ben bulamadım.
Akifimsin dedi: Bildiğim kadarı ile papara olmuyor bende banka kartlarımı denedim ama kartınızı doğrulayamadık hatası veriyor Bende malesef banka kartı papara hiç birşey kabul etmiyor 5 dolar yüklemeyi deniyim dedim ona bile hata veriyor Genişletmek için tıkla... Kanka youtube de bilgilendirici video yok mu peki biliyor musun ben bulamadım.
Akifimsin Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #7 Bedrhan dedi: Kanka YouTube'da bilgilendirici video yok mu peki biliyor musun ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sana Shadow payi öneririm orada Papara çalışıyor ben denedim oldu ama CSFloat gibi mobil uygulaması yok o biraz kötü.
Bedrhan dedi: Kanka YouTube'da bilgilendirici video yok mu peki biliyor musun ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sana Shadow payi öneririm orada Papara çalışıyor ben denedim oldu ama CSFloat gibi mobil uygulaması yok o biraz kötü.