CSFloat güvenilir mi?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir skinlere bakıyordum önüme bayonet freehanbd geldi ve burada en düşük 271 dolar diyordu. Ama Steam pazarda olsun veya diğer sitelerde daha pahalı gösteriyor bu CSFloat'ta skin alma mantığı mı değişik olayı bilen açıklayabilir mi?

Ekran görüntüsü 2025-03-02 185239.png

Arkadaşlar bir skinlere bakıyordum önüme bayonet freehanbd geldi ve burada en düşük 271 dolar diyordu. Ama Steam pazarda olsun veya diğer sitelerde daha pahalı gösteriyor bu CSFloat'ta skin alma mantığı mı değişik olayı bilen açıklayabilir mi?

Eki Görüntüle 2436363
Harbi baya iyi site aslında bana da biri açıklasın
Bu arada Navaja Slaughter bakmanızı öneririm
Falchon da güzel Tiger Tooth hali

Şimdi baştan anlatmaya başlayayım CSFloat kullanıcılar arası %2 payla takas yapmaya sağlayan bir sitedir yani siz istediğiniz skini gerçek para ile nakite çevirebilir veya daha uyguna skin alabilirsiniz örnek olarak Buff'a benziyor kesinlikle siteyi öneririm bankadan yükleme yaparken 100 dolardan 3 dolar fazla alıyor yine de Steam marketine göre ucuz oluyor.

Harbi bayağı iyi site aslında bana da biri açıklasın.
Bu arada navaja slaughter bakmanızı öneririm.
Falchon da güzel tiger tooth hali.

Şimdi baştan anlatmaya başlayayım CSFloat kullanıcılar arası %2 payla takas yapmaya sağlayan bir sitedir yani siz istediğiniz skini gerçek para ile nakite çevirebilir veya daha uyguna skin alabilirsiniz örnek olarak Buff'a benziyor kesinlikle siteyi öneririm bankadan yükleme yaparken 100 dolardan 3 dolar fazla alıyor yine de Steam marketine göre ucuz oluyor.

Hocam bef buf16* sitesi var güvenilir midir? Bu arada dediğiniz gibi bende hafif hafif al-sat yapmaya başladım cidden piyasası çok iyi.

Maalesef farke ettim fakat zaten arayüzü hiç güven vermedi açıkçası biz CS floattabn devam.

BUFF163 aşırı güvenli bir platform sadece her ticaret sitesinde olduğu gibi kendin dikkat etmen gerekiyor kontrol etmen gerekiyor hem daha uygun fiyata alınabiliyor çinliler olduğu için CSFloat'tan bile ucuz oluyor genelde ama Çin hükümeti istemedi.

BUFF163 aşırı güvenli bir platform sadece her ticaret sitesinde olduğu gibi kendin dikkat etmen gerekiyor kontrol etmen gerekiyor hem daha uygun fiyata alınabiliyor çinliler olduğu için CSFloat'tan bile ucuz oluyor genelde ama Çin hükümeti istemedi.
kapalı diyorlarda girebiliyoruz siteye.

Bakiye yüklemek için Çin bankasına ait kredi kartı gerekiyor ondan kapalı diyorlar.

Merhaba BUFF163 hakkında bilgi sahibi gibisinizde o yüzden yazıyorum. Şu anda para yatırma çekme falan kapalı ama item satıp gelen paralarla yeni item satın almada bir sıkıntı oluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı