CSFloat güvenilir mi?

utku6611

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. csfloat.com'dan bıçak alacağım ama daha önce Steam hesabım traderler tarafından ele geçirilip CS 2 envanterim çalınmıştı, o yüzden bu tarz sitelere güvenmekte zorluk çekiyorum. Daha önce buradan bir şey alan veya satanınız var mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Evet en iyi takas sitesi anlık olarak kendisi.

Kısaca satıcılardan aldığınız desenin ücretini site sizden çekiyor ama satıcıya takas bitmeden vermiyor. Satın alıyorsunuz, satıcı onaylıyor satın alımı size takas isteği gönderiyor. Siz takası kabul ediyorsunuz, kabul ettikten sonra sistem skinin elinize geçtiğini algılayınca takas tamamlanıyor ücret satıcıya geçiyor. Takas gelen kişinin de doğru kişi olup olmadığını anlamanız için zaten level ve açıklamaları yazıyor onaylama yerine girince.

Merhaba. csfloat.com'dan bıçak alacağım ama daha önce Steam hesabım traderler tarafından ele geçirilip CS 2 envanterim çalınmıştı, o yüzden bu tarz sitelere güvenmekte zorluk çekiyorum. Daha önce buradan bir şey alan veya satanınız var mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Evet güvenilirdir. Daha öncesinden eldiven ve bıçak alımım oldu. Sorunsuz tamamladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı