Hocam bilgilendirme için teşekkürler, para elinize sıkıntısız ulaşırsa buraya da ekleyebilir misiniz acaba ben de haftaya açılacak skinimi satacağım da. Bir de elimdeki skin sitelerde 1400$ civarına satılıyor banı açıldığı gibi elden çıkarmam lazım hangi siteyi önerebilirsiniz?Genel de başka siteler kullansam da CSFloat'ta ilk satış deneyimimi anlatmak istedim çünkü ilan koymadan önce ben de çok fazla açıklayıcı konular bulamamıştım.
İlanımı 437.67$'dan sattım ve sitenin bana ilanı eklemeden önce söylediği gibi %2 komisyonu aldı ve bakiyeme 428.91$ yansıdı.
Buraya kadar her şeyden haberim var bakiyeme gelecek paranın vs.
şimdi parayı çekim kısmına geçelim.
IBAN ve switft kodumu girdikten sonra bankamı onaylıyorum ardından fotoğraf da göründüğü gibi haberim olmayan %3.5'luk bir komisyon daha çıkıyor ve bana 413.90$ kalıyor.
Ve toplam da %5.5 bir komisyon siteye ödemiş oluyorum. Ardından tahminimce bu parayı transfer ederlerken dolar makas aralığına da girecek ve oradan da biraz kesilecek şu an ücret bana ulaşmadığı için ne kadar makas aralığına gidecek bilmiyorum.
Şimdilik bankama daha ulaşmadan alınan komisyon 23.77$.
+5$ da makas aralığına gitse düz 29$ diyelim. 1.124TL ediyor.
Elbette %10 komisyonlu ByNoGame'den iyidir ancak bu fiyattan satıp bankama bu fiyatın ulaşacağını bilseydim %4 komisyonla GameSatış üzerinden 420$ fiyata koyardım. Anında satılacağını da biliyorum bu fiyattan koysaydım.
Bu bana ders oldu size olmasın
Siz CSFloat'a ilan koyarsanız %6 - %6.5 komisyon alınacak gibi fiyatınızı koyun rahatınıza bakın.
Hocam bilgilendirme için teşekkürler, para elinize sıkıntısız ulaşırsa buraya da ekleyebilir misiniz acaba ben de haftaya açılacak skinimi satacağım da. Bir de elimdeki skin sitelerde 1400$ civarına satılıyor banı açıldığı gibi elden çıkarmam lazım hangi siteyi önerebilirsiniz?
Hocam öncelikle çok teşekkürler bilgilendirme için. Skin land biraz şüpheli gözüktü çünkü siteye satarken en iyi teklifi onlar veriyor gibi ama siz de deneyip sıkıntı yaşamamışsınız galiba orayı kullanacağım. Ayrıca makalenizi de merakla bekliyorum tekrar teşekkürler.437.67$ ile çıktığım merak yolculuğuna 413.70$ ile sona gelmiş bulunmaktayım sabah 11 de bankaya para gelmiş. İlan koyarken elinize geçmesini istediğiniz tutarın üstüne %5.5 komisyon ekleyip ilan açarsanız ve bu fiyattan satarsanız elinize geçmesini istediğiniz tutar eksiksiz 3 gün içinde bankanıza ulaşacaktır.
Size elbette 0'dan anlatacak olursam sayfalar boyu makale yazmam gerekir ancak kullanabileceğiniz birkaç siteyi bağlantılarıyla bırakıyorum hepsini birçok Steam hesabımla kullandım API key isteyen sitelerden uzak durdum evet dolandırmaları zor ancak mümkün olan bir şey. Önerim apikeyden uzak durun.
Aşadağıdaki önerdiğim sitelerden alışverişim oldu hem alışım hem satışım hem para çekimim oldu ihtiyacınız olacak tek şey kripto hesabı.
Lisskins (bazı itemleri ucuza alır bazılarını piyasa üstü fiyata. Trc20 veya erc20 en mantıklı çekim yöntemi)
GameSatış (Türk sitesidir %3 komisyon oranıyla cezb edicidir 250 satışım var direk bankaya çekim mevcut)
Skin.land (birçok itemini piyasa üstü fiyattan alır ilk işleme özel $100 satışa +10$ hediye veriyor ERC-20)
csfloat (database ve market olarak kullanılan en büyük site müşterisi de çok ama komisyonu %5.5)
Skin. Land ve Lisskins'de siteye sattığınız için komisyon ödemezseniz direk para hesabınıza gelir sadece çekim ücreti olur oda çok küçük miktarlar %1 bile yok.
GameSatış ve CSFloat'da ilan açar satılmasını beklersiniz.
Ve daha birçoğu var yakın da bununla ilgili makale yazmayı düşünüyorum 10.000 dolarlık envanterimi bu gibi siteler de sattım 5 tane daha falan vardır kullandığım ekran fotoğraflarıyla birlikte kanıtlı şekil de makale yazacağım.
Hocam öncelikle çok teşekkürler bilgilendirme için. Skin land biraz şüpheli gözüktü çünkü siteye satarken en iyi teklifi onlar veriyor gibi ama siz de deneyip sıkıntı yaşamamışsınız galiba orayı kullanacağım. Ayrıca makalenizi de merakla bekliyorum tekrar teşekkürler.
Dedim ya hocam diğer sitelere göre neredeyse %20 daha fazla teklif veriyorlar onlara satarken. Sadece ondan şüphelendim, aşırı fazla internette yorum vs de bulamadım.Evet para çektim oradan bir sıkıntı yaşamadım ne gibi şüphe gördünüz ki?
Hocam gamesatış da hemen satılır mı?437.67$ ile çıktığım merak yolculuğuna 413.70$ ile sona gelmiş bulunmaktayım sabah 11 de bankaya para gelmiş. İlan koyarken elinize geçmesini istediğiniz tutarın üstüne %5.5 komisyon ekleyip ilan açarsanız ve bu fiyattan satarsanız elinize geçmesini istediğiniz tutar eksiksiz 3 gün içinde bankanıza ulaşacaktır.
Size elbette 0'dan anlatacak olursam sayfalar boyu makale yazmam gerekir ancak kullanabileceğiniz birkaç siteyi bağlantılarıyla bırakıyorum hepsini birçok Steam hesabımla kullandım API key isteyen sitelerden uzak durdum evet dolandırmaları zor ancak mümkün olan bir şey. Önerim apikeyden uzak durun.
Aşadağıdaki önerdiğim sitelerden alışverişim oldu hem alışım hem satışım hem para çekimim oldu ihtiyacınız olacak tek şey kripto hesabı.
Lisskins (bazı itemleri ucuza alır bazılarını piyasa üstü fiyata. Trc20 veya erc20 en mantıklı çekim yöntemi)
GameSatış (Türk sitesidir %3 komisyon oranıyla cezb edicidir 250 satışım var direk bankaya çekim mevcut)
Skin.land (birçok itemini piyasa üstü fiyattan alır ilk işleme özel $100 satışa +10$ hediye veriyor ERC-20)
csfloat (database ve market olarak kullanılan en büyük site müşterisi de çok ama komisyonu %5.5)
Skin. Land ve Lisskins'de siteye sattığınız için komisyon ödemezseniz direk para hesabınıza gelir sadece çekim ücreti olur oda çok küçük miktarlar %1 bile yok.
GameSatış ve CSFloat'da ilan açar satılmasını beklersiniz.
Ve daha birçoğu var yakın da bununla ilgili makale yazmayı düşünüyorum 10.000 dolarlık envanterimi bu gibi siteler de sattım 5 tane daha falan vardır kullandığım ekran fotoğraflarıyla birlikte kanıtlı şekil de makale yazacağım.
Hocam Skin.land güvenilir mi? Skinlerim satışta bekliyor 7 gün dolunca gönderecekler diye gözüküyor.Genel de başka siteler kullansam da CSFloat'ta ilk satış deneyimimi anlatmak istedim çünkü ilan koymadan önce ben de çok fazla açıklayıcı konular bulamamıştım.
İlanımı 437.67$'dan sattım ve sitenin bana ilanı eklemeden önce söylediği gibi %2 komisyonu aldı ve bakiyeme 428.91$ yansıdı.
Buraya kadar her şeyden haberim var bakiyeme gelecek paranın vs.
şimdi parayı çekim kısmına geçelim.
IBAN ve switft kodumu girdikten sonra bankamı onaylıyorum ardından fotoğraf da göründüğü gibi haberim olmayan %3.5'luk bir komisyon daha çıkıyor ve bana 413.90$ kalıyor.
Ve toplam da %5.5 bir komisyon siteye ödemiş oluyorum. Ardından tahminimce bu parayı transfer ederlerken dolar makas aralığına da girecek ve oradan da biraz kesilecek şu an ücret bana ulaşmadığı için ne kadar makas aralığına gidecek bilmiyorum.
Şimdilik bankama daha ulaşmadan alınan komisyon 23.77$.
+5$ da makas aralığına gitse düz 29$ diyelim. 1.124TL ediyor.
Elbette %10 komisyonlu ByNoGame'den iyidir ancak bu fiyattan satıp bankama bu fiyatın ulaşacağını bilseydim %4 komisyonla GameSatış üzerinden 420$ fiyata koyardım. Anında satılacağını da biliyorum bu fiyattan koysaydım.
Bu bana ders oldu size olmasın
Siz CSFloat'a ilan koyarsanız %6 - %6.5 komisyon alınacak gibi fiyatınızı koyun rahatınıza bakın.
Hocam GameSatış da hemen satılır mı?
★ Pala bıçağı | mavi çelik float: 0.2625060677528381 paint seed: 3 bunu 200$ a satmak istiyorum.
★ Shadow daggers | bright water (factory New) float: 0.0469468981027603 paint seed: 77 bunu da 100'a.
Hocam skin. Land güvenilir mi? Skinlerim satışta bekliyor 7 gün dolunca gönderecekler diye gözüküyor.
Çok teşekkür ediyorum. Skinl.land a sattım da ayın 11 ine kadar bekletiyorlar. Skin satacağım zamanlarda sana sorabilir miyim?Skinland güvenilirdir endişeniz olmasın kripto hesabınız varsa o anki en düşük komisyonlu bir kriptoyu seçip parayı kriptoyla çekebilirsiniz bütün çekim yöntemlerini kullanmış biri olarak kripto seçenekleri en az komisyonu alanlardır. Bir de sitenin üstün de bir hediye kutusu var ona tıklayınız sakinlerinizin toplamı 100$ geçiyorsa 10$ hediye veriyor yani komisyon vs çıkınca bedava 7-8 dolar havadan geliyor.
8 gün bekleme olayı da şöyle Steam'e geçen ay takas koruma sistemi geldi dolandırılmayı zorlaştırmak için o yüzden bu bekleme süresini kime satarsan sat teslim ettikten 8 gün sonra sabah saat 11 de bakiyen çekilebilir duruma geçer.
Küçük ipucu kripto hesabına çekeceksen önce global sitesine çekip sonra Türk kripto hesabına aktarman gerek şu an yasa gereği Türk kripto varlık platformlarına alım satımdan gelen geliri transfer etmek yasak ancak global de böyle bir yasak yok global sana derseki bunu sana kim gönderdi sen skinlandda CS2 oyun içi içeriğimi sattım diyebilirsin ardından birkaç ekran fotoğrafı istiyorlar paranı veriyorlar. Bunların hepsini tecrübe ettim hiç çekinmene gerek yok aylık 10.000 dolar gibi bir giriş çıkışın yoksa bu nereden geldi diye sormayacaklardır sana. Kripto kullanmıyorsan diğer ödeme seçeneklerini kullanmanı tavsiye etmiyorum orası çok iyi çalışmıyor yani bir keresinde direkt banka transferini kullandım 1700 dolar çektim 1500 doları TL çevirip gönderdiler kalan 200 doları almak için 3 gün uğraştım. Eğer kripto kullanmıyorsan GameSatış üzerinden ben alabilirim Türkiye'nin en düşük komisyon alan sitesidir GameSatış(%3). Eğer düşünürsen buradan sana ulaşabileceğim bir yer yaz fiyat veririm yarın skinlerine uyarsa Gamesatış da ilan açarsın. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin bütün CS2 alım satım sitelerin de tecrübelerim var.