Discord üzerinden birkaç kişi ön ödemeli kartların kabul edilmediğini söyledi ama emin olamadım o yüzden sormak istedim.Csfloat'a yatırmadım ama birçok takas sitesinde kullandım Papara kartı sorun çıkmadı, muhtemelen yatırılır.
Discord üzerinden birkaç kişi ön ödemeli kartların kabul edilmediğini söyledi ama emin olamadım o yüzden sormak istedim.
Farklı bir sitede ön ödemeli kartlar geçiyor olabilir ama benim anladığım kadarıyla burada geçmiyor. Discord üzerinden tekrar sordum kullanılmıyor diyenler oldu.Net bir bilgi olmamakla beraber sanırım belli saatler arasında alıyor ben Papara ile ödeme yapamamıştım normal kartımda aktarım yapıp o şekilde bakiye yükleyebilmiştim ama aynı sistemi kullanan farklı bir sitede Papara ile sorunsuz ödeme gerçekleştirmiştim.
Galiba olmuyor.Ben almaya çalıştığımda olmamıştı. Eğer bir şekilde yapabilirseniz buraya yazar mısınız? Üstteki arkadaşın da dediği gibi belli saat aralığında oluyorsa bende o saat aralığında deneyeyim tekrar.
Bilgim yok Stripe ile ödeme yaptım iki tarafta da sanırım CSFloat kaynaklı bir durum normal banka kartınıza para aktarıp o şekilde yükleyebilirsiniz.Farklı bir sitede ön ödemeli kartlar geçiyor olabilir ama benim anladığım kadarıyla burada geçmiyor.
O şekilde yaparım artık.Bilgim yok Stripe ile ödeme yaptım iki tarafta da sanırım CSFloat kaynaklı bir durum normal banka kartınıza para aktarıp o şekilde yükleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.