Csfloat Papara kart kabul ediyor mu?

370655

Megapat
Herkese iyi akşamlar.

Csfloat'ta daha önceden Papara ile işlem yapan var mı acaba? Papara kartın orada geçip geçmediğini merak ediyorum.

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Csfloat'a yatırmadım ama birçok takas sitesinde kullandım Papara kartı sorun çıkmadı, muhtemelen yatırılır.

Csfloat'a yatırmadım ama birçok takas sitesinde kullandım Papara kartı sorun çıkmadı, muhtemelen yatırılır.
Discord üzerinden birkaç kişi ön ödemeli kartların kabul edilmediğini söyledi ama emin olamadım o yüzden sormak istedim.

Net bir bilgi olmamakla beraber sanırım belli saatler arasında alıyor ben Papara ile ödeme yapamamıştım normal kartımda aktarım yapıp o şekilde bakiye yükleyebilmiştim ama aynı sistemi kullanan farklı bir sitede Papara ile sorunsuz ödeme gerçekleştirmiştim.

Discord üzerinden birkaç kişi ön ödemeli kartların kabul edilmediğini söyledi ama emin olamadım o yüzden sormak istedim.

Ben almaya çalıştığımda olmamıştı. Eğer bir şekilde yapabilirseniz buraya yazar mısınız? Üstteki arkadaşın da dediği gibi belli saat aralığında oluyorsa bende o saat aralığında deneyeyim tekrar.

Farklı bir sitede ön ödemeli kartlar geçiyor olabilir ama benim anladığım kadarıyla burada geçmiyor. Discord üzerinden tekrar sordum kullanılmıyor diyenler oldu.
Galiba olmuyor.

Farklı bir sitede ön ödemeli kartlar geçiyor olabilir ama benim anladığım kadarıyla burada geçmiyor.
Bilgim yok Stripe ile ödeme yaptım iki tarafta da sanırım CSFloat kaynaklı bir durum normal banka kartınıza para aktarıp o şekilde yükleyebilirsiniz.

Bilgim yok Stripe ile ödeme yaptım iki tarafta da sanırım CSFloat kaynaklı bir durum normal banka kartınıza para aktarıp o şekilde yükleyebilirsiniz.
O şekilde yaparım artık.

Cevap veren herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…