CSFloat para çekimi ve vergilendirme nasıl olur?

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS float üzerinden yaklaşık 25.000-30.000 TL civarında para çekebilirim. Vergilendirme konusu nasıl oluyor burada? Normal herkes çekiyor parayı ve dönüp arkasına bakmıyor. Fakat bugün ne gibi bir şey çıkar karşımıza bilmiyorum. Sonuçta benim anladığım yurt dışından para transferi olarak gelecek ve ödeme şekli ne olacak pek bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kripto ile çekmemiz gerektiğini önceki cevaplarında sen öneriyordun hep. Önce globale sonra TR'ye çekin diye vesaire değişti mi?

Evet doğru ama ben onu CSFloat haricinde öneriyordum CSFloat'ta zaten Türkiye'de yaşıyorsan kripto ile çekim mümkün değil benim konuda bahsettiğim kripto ile çekim yöntemindeki siteler lisskins ve skinland.
Zaten lisskinsde bankaya transfer kapatıldı şu an skinland hala gönderim yapıyor ama oda yeterli müşteriye ulaştıktan sonra o yöntemi kaldıracaktır sebebi kur farkı + banka komisyonları çok yüksek size belirttikleri tutarı gönderemiyorlar ve gönderselerde Türkiye'de kesinti oluyor müşteri memnuniyetsizliği oluyor.

önemli not: belirttiğim kripto çekim önerileri 2025 yılı için geçerliydi. 2026 yılında kripto ile ilgili birçok yasal değişiklik oldu yakından takip edemediğim için şu anki süreci bilmiyorum. O yüzden mağduriyet yaşamamanız adına konuyla ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı