CSFloat sitesinden uygun fiyatlı diye bıçak alacağım ama kimlik doğrulama istiyor. Kısacası kimliğimi veya ehliyetimi yüklemem gerektiğini söylüyor. Güvenilir mi, dolandırılma gibi şeyler yaşanır mı veyahut da kimlik açısından problem yaşar mıyım?
Güvenilir hocam. Senelerdir o siteye bakarım ederim. Hatta M4A4 itemi aldığımı hatırlıyorum bir döneminde ama hafızam bulanık. Dikkat etmeniz gereken husus satıcılar, aynı Hepsiburada, Trendyol gibi bir site oda. Yani ByNoGame gibi bir mantık var yine. Ancak sitenin kendisi güvenilirdir çekinmeden, korkmadan bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
CSFloat piyasada en çok bilinen ve kullanılan 2-3 siteden birisi. Alım-satım veya depozit-para çekme vs. bu konularda güvenebilirsiniz. Kimlik doğrulamayı soruyorsan uzun vadede bu bilgiler sızdırılır mı veya hacklenir mi falan orasını bilemeyiz
Ben daha önce iki dönem kullandım CS2 eşyası satmak için. Makul bir komisyonla ve hızlı bir şekilde parayı gönderiyorlar. İşlemler gayet güvenli gibi duruyor. Alımda da bir sorun olacağını sanmıyorum.