evet çekmeye çalıştım ve para hesabıma geldi ilk başta 1700 sonra 3700 sonrada 500 tl çektim üçüde geldi banka hesabı için swıft kodu istiyordu oraya ben garanti bankası ibanı kullandığım için TGBATRISXXX yazdım oldu paparada swıft kodu olmadığı içi denemedim sen hangi bankayı kullanıcaksan onun swıft kodunu googlede yazsan çıkar zaten parada 2-3 gün içerisinde gelir zaten bende öyle oldu
Evet çekmeye çalıştım ve para hesabıma geldi ilk başta 1700 sonra 3700 sonra da 500 TL çektim üçüde geldi banka hesabı için Swift kodu istiyordu oraya ben Garanti Bankası IBAN'ı kullandığım için tgbatrısxxx yazdım oldu Papara'da Swift kodu olmadığı içi denemedim sen hangi bankayı kullanıcaksan onun Swift kodunu Google'da yazsan çıkar zaten parada 2-3 gün içerisinde gelir zaten bende öyle oldu.
Saçma bir şekilde dili Yunanca yapınca çözüldü bir de ben şube kodunı bilmediğim için XXX yazdım sorun olur mu? ve bana stripe doğrulaması kimlik kartı doğrulaması falan istedi fakat türkiye falan da yok +1 ile başlıyor doğrulamalar ile sen bunları yaptın mı
Saçma bir şekilde dili Yunanca yapınca çözüldü bir de ben şube kodunı bilmediğim için XXX yazdım sorun olur mu? ve bana stripe doğrulaması kimlik kartı doğrulaması falan istedi fakat türkiye falan da yok +1 ile başlıyor doğrulamalar ile sen bunları yaptın mı
Hesap kurdunda peki routing nuımber falan onlarla bir şey yaptın mı? Benim de hesabım var hesap doğruladın mı telefon numarası seçeneğinde +90 yok çünkü.