Arkadaşlar Steam üzerindeki bakiyemi CSFloat'a aktarmak istiyorum. En az komisyonla ve zararla satabileceğim skin ya da sticker önerebilir misiniz?
Rüyalar ve kabuslar kasası satayım dedim. Steam üzerinde 1.76 dolar iken CSFloat üzerinde 1.15 dolara gidiyor. Daha bu forumdan birisi stickerler üzerinden daha az markaj oluyor demişti.
Hangi sticker ya da skin alınabilir? Bu işle ilgilenen arkadaşların tavsiyesini almak isterim. Çünkü ilk kez CSFloat kullanıyorum.
3-4 dolar var ama sürekli yapacağım. Uygun bir şey bulursam bıçağı da satıp 85 dolar daha aktarmak isterim.
Holo sticker düşümüyordum da geç satılıyormuş.
@melihkse321 Hocam uygun sticker ya da skin bulabildiniz mi?
AK-47 | Steel Delta deltanın floatı yükseldikçe değeri artıyor steam inventroy helperi indir tarayıcıya bazıları float bilmeden satışa çıkarıyor yüksek floatlı yakalarsan 1 tane 3 dolara alıp tekrar 3.5 4 dolara felan satabilirsin steam da bütçene göre filtrele aram kısmına sticker diye ekle görseldeki gibi
AK-47 | Steel Delta deltanın floatı yükseldikçe değeri artıyor steam inventroy helperi indir tarayıcıya bazıları float bilmeden satışa çıkarıyor yüksek floatlı yakalarsan 1 tane 3 dolara alıp tekrar 3.5 4 dolara felan satabilirsin steam da bütçene göre filtrele aram kısmına sticker diye ekle görseldeki gibi Eki Görüntüle 2621761
Tam olarak hangisine bakacağım hocam? Fabrikadan yeni çıkmış olan 7 dolardan başlıyor minimum. Görevde kullanılmış ise 2 dolar falan. Bunlarda da önemli mi sizce float değeri?
Şimdi daha iyi anladım hocam çok teşekkürler. Bu Ak-47 de 0.7 float değerli olduğunu bilmiyordum. Başka var mı hocam böyle? Çoğu Ak-47 de 0.70 float üstü değerli midir yoksa sadece steel deltada mı böyle?
Şimdi daha iyi anladım hocam çok teşekkürler. Bu Ak-47 de 0.7 float değerli olduğunu bilmiyordum. Başka var mı hocam böyle? Çoğu Ak-47 de 0.70 float üstü değerli midir yoksa sadece steel deltada mı böyle?
benim bildiğim bu var float yükseldikce gold a benziyor m4a4 greavür mü ne üstünde yılan olan var bi tane o da gold rengine dönüyor ama değerlimi bilmiyorum P250 | Verdigris var float arttıkca koyu yeşil oluyor mesela vardır illaki daha fazla
benim bildiğim bu var float yükseldikce gold a benziyor m4a4 greavür mü ne üstünde yılan olan var bi tane o da gold rengine dönüyor ama değerlimi bilmiyorum P250 | Verdigris var float arttıkca koyu yeşil oluyor mesela vardır illaki daha fazla