CSFloat'tan alınan item Steam'de satılabilir mi?

IamMaxPayne

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, başlıktaki gibi. Mesela CSFloat'da rüyalar ve kabuslar kasası 1.70 dolar. Steam'de ise 2.30-2.55 dolar arası değişiyor. Eğer ben CSFloat'dan bu kasayı alırsam, bu benim Steam envanterime düşüyor mu? Eğer öyleyse dediğim gibi ucuza alıp Steam'de pahaya sorunsuz şekilde satabilir miyim?

Merhaba, başlıktaki gibi. Mesela CSFloat'da rüyalar ve kabuslar kasası 1.70 dolar. Steam'de ise 2.30-2.55 dolar arası değişiyor. Eğer ben CSFloat'dan bu kasayı alırsam, bu benim Steam envanterime düşüyor mu? Eğer öyleyse dediğim gibi ucuza alıp Steam'de pahaya sorunsuz şekilde satabilir miyim?

Steam komisyonunuda hesaba katarak artıya geçiriyorsa neden olmasın sonuçta adam Steam bakiyesini gerçek paraya çeviriyor.

Hocam benimde aklıma gelmişti aynısı Rüyalar Ve Kabuslar için yapmak yanlız çarşamba günü alıp Cuma Cumartesi günü satın steamda normalde 2.50 ise çarşamda 2.25 oluyor

Steam'de sattıktan sonra CSFloat'tan satın aldığın civarda bir bakiye alacaksın ama onu hesapladın mı?

İlave olarak, steam cüzdan parasını CSFloatda kullanmak olmuyor, öylemi?

Steam'de sattıktan sonra CSFloat'tan satın aldığın civarda bir bakiye alacaksın ama onu hesapladın mı?
Hayır, steamde 10% civarı komisyon var bildiğim kadarıyla, o yüzdende eğer az önce arkadaşında belirtdiği gibi Cuma, Cumartesi günleri gibi bu kasayi 2.50 ye satarsam, komisyonla birlikte 2.25 civarı para cüzdanıma oturacak.

Son düzenleme:
Peki CSFloatda esya satarak elde etdiğim para steam cüzdanamı yükleniyor yoksa CSFloat bakiyesinemi? CSFloat bakiyesine yükleniyorsa oradaki parayı nakite veya karta yollamak mümkünmü? (Skin işine yeni girdim o yüzden biraz fazla ve absürt sorular ola bilir kusura bakmayın).

Peki CSFloatda esya satarak elde etdiğim para steam cüzdanamı yükleniyor yoksa CSFloat bakiyesinemi? CSFloat bakiyesine yükleniyorsa oradaki parayı nakite veya karta yollamak mümkünmü? (Skin işine yeni girdim o yüzden biraz fazla ve absürt sorular ola bilir kusura bakmayın).
CsFloat bakiyene yüklenir para çekiliyor diye biliyiotrum ama ne kadar komisyon alıyor bilmiyorum.

ayrica steamdeki 7 günlük bekletme süresi CSFloatdada mevcutmu? Yani ben CSFloatdan eşya alırsam onu aldığım gün direkt steamde pazara koya biliyor muyum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı