CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

SerhanSy

Femtopat
Daha fazla  
CSFloat'tan bir item sattım ve para stripee geldi ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum. Banka üzerinden döviz hesabıma çekim yaptım ama stripe üzerinden hiçbir şeye tıklamadım. Sadece stripe hesabı açarken döviz hesabımın IBAN'ını ve diğer bilgileri girmiştim. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Para stripe hesabınıza geçtikten 2 gün sonra normal banka hesabınıza geçicektir hocam ben garanti kullanıyorum Max 3 günde geldi param beklemeniz yeterli.

Dolar hesabıma çekmem bir sorun teşkil eder mi ilk başta dolar olarak gördüğüm için dolar hesabına çekmiştim.

Bende cs floatdaki paramı ziraat dolar hesabıma çekicektim.

Para çekme kısmında böyle bir bilgilendirme var. Acaba para önce try dönüştürüldükten sonra dolar hesabı olduğu için geri dolara dönüştürülüp çekilecek. Eğer böyle olursa baya para kesilir. Yapan varsa bir yardımcı olsun.

%2 kesinti oluyor sattıktan sonra çekerkende %1 oluyor TL hesabınıza stripe üzerinden çekeceksiniz.

Stripe hesabını Stripe'nin kendi sitesinden mi açmamız gerek yoksa CS Float'ın sitesinde para çekme bölümündeki alandan mı girip açmamız gerek? Nasıl oluyor? Şu an satış banı kalkmamış bir bıçağım var onu satacağım da yanlış bir şey yaparım diye CS Float'taki Stripe bölümünden vs. giriş yapmadım.

Satış banı kalktıktan sonra satıp stripe hesabı açıp türk lirası hesabınıza çekebilirsiniz

Satış banı kalktıktan sonra satıp stripe hesabı açıp Türk lirası hesabınıza çekebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…