sago0202 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 04:01 #81 savius dedi: Cs float sitesine bakarsanız para gönderiyor. Kendi sitesi üzerinden stripe aktarıp üyelik açtırıyor. Para almada hiçbir sıkıntı yok 1600 dolar aldım. 3100 dolarıda 8 gün takas günü bitince çekecem. Genişletmek için tıkla... Nasıl ve hangi bankaya aldın süreç nasıldı?
savius dedi: Cs float sitesine bakarsanız para gönderiyor. Kendi sitesi üzerinden stripe aktarıp üyelik açtırıyor. Para almada hiçbir sıkıntı yok 1600 dolar aldım. 3100 dolarıda 8 gün takas günü bitince çekecem. Genişletmek için tıkla... Nasıl ve hangi bankaya aldın süreç nasıldı?
plat0n1 Zeptopat Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:30 #82 sago0202 dedi: Nasıl ve hangi bankaya aldın süreç nasıldı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi banka çekim talebi yolladım pazartesi hesabındaydı ziraat bankası
sago0202 dedi: Nasıl ve hangi bankaya aldın süreç nasıldı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi banka çekim talebi yolladım pazartesi hesabındaydı ziraat bankası