CSGO 10 FPS Sorunu

Atilla Arda

Hectopat
Daha fazla  
Benim PC laptop AMD ekran kartı var. 8 GB RAM 4 GB ekran kartı var. CS GO'yu 100 FPS'den 10 düsüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının GB'si önemli değil. Modeli söyleyebilir misiniz? Eski bir ekran kartıdır muhtemelen drop yaşamanız normal ama yine de modeli söyleyin siz.

FPS düşmelerini normal olarak görüyorum. Benim elimdeki sistemde de oluyor. Çözüm olarak şarja takılı olarak oynayın işlemci kullanımını güç seçeneklerinde 100 ve yüksek performansa alın. Biraz daha iyi olur sizin için.

barış kuşcular ben hepsini yapıyorum ama ilkden normal oynuyorum snra biraz bi anda fips düsüyor 2-3 dkda bi sonra devam edince 5-10 saniyede bir düşmeye başliyor bunun sebibini anliyamadım

Tam anlamıyla sistemini belirt. Ekran kartının kaç GB olduğunu yazıyorsun. Önemli mi o? Değil.

Oyunda GPU, CPU kullanımını ve sıcaklarını belirt. Windows sürümün ne? W10 son sürüme geçmeni öneriyoruz. Sürücüleri güncelle. Dahili ekran kartını kullanmadığına dikkat et.

Windows sürümüm 8.1 pro işlemci istelcore i5-5200cpu 2.20ghz 8gb ram 64 bit pc toshıba amd redadeon r7 m260 4gb ekran kartı oyundayken cpu 60-55 derece oluyor windovs 10 da kasıyor diye buna gçdim çünkü bu sürümde kasma olmuyordu önceden

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı