Ben de tenha boşluk ve siber güvenlik arasınds gidip geliyorum. Ya da hiçbirini almayıp AK-47 asiimov alacağım. Daha karar veremedim ama o kadar parayı sadece t tarafında oynarken kullanabilmek saçma gibi geliyor.
Garip değil mi? Tamam rekabetçi oyun oynuyorsun ama silah sarı siyah ya da mavi olmuş üzerinde ejderha resmi olmuş ne fark edecek. Mesela Game mouse alınıyor tamam mantıklı üstünlük sağlamak için ama diğer türlü mantıklı gelmiyor.
Ben direkt rekabetçi oyun oynamayı kötü buluyorum ancak insanlar bu tür oyunları oynuyorsa diyecek bir şey yok, zamanlarının çoğunu geçirdikleri ortamlar bunlar ve bu ortamlarda güzel tasarımlar ile oynamak istiyorlar, bunlara para veriyorlar. Kimisi de hiyerarşik düzende benim silahım daha "kalın" ve "uzun" demek için yapıyor.
Tercihinize saygı duyarımda bu renklendirme vuruş etkisini ya da tepmesini vs etkilemiyorsa niye para veriyorsunuz ki direk geldiği haliyle kullanınca ne oluyor?
Bu bir hobi benim için ve diğer insanlar için de öyle. Mesela ben kötü alışkanlıkları olan birisi değilim. Haliyle kazandığım para cebime kalıyor. Her insanın hobilerine para harcamışlığı vardır az veya çok. Ben de bu hobiyle ilgileniyorum. Eline ne geçiyor diye sorarsan, araç modifiye ettiğin zaman da +200 beygir güç gelmiyor. Bahsettiğim modifiye örneğin sticker yapıştırmak, birkaç parça takılabilir süs almak vs. yani aşırı yüksek paralar harcanmadığı sürece bence bu oldukça normal bir durum skin almak yani.
Garip değil mi? Tamam rekabetçi oyun oynuyorsun ama silah sarı siyah ya da mavi olmuş üzerinde ejderha resmi olmuş ne fark edecek. Mesela Game mouse alınıyor tamam mantıklı üstünlük sağlamak için ama diğer türlü mantıklı gelmiyor.
CS:GO'ya başlamadan bunu anlayabileceğinizi sanmıyorum. Bende ilk oynadığım zaten oyun bana yeter skine ne gerek var diyordum bir anda skin istemeye başlıyorsunuz
Bu bir hobi benim için ve diğer insanlar için de öyle. Mesela ben kötü alışkanlıkları olan birisi değilim. Haliyle kazandığım para cebime kalıyor. Her insanın hobilerine para harcamışlığı vardır az veya çok. Ben de bu hobiyle ilgileniyorum. Eline ne geçiyor diye sorarsan, araç modifiye ettiğin zaman da +200 beygir güç gelmiyor. Bahsettiğim modifiye örneğin sticker yapıştırmak, birkaç parça takılabilir süs almak vs. yani aşırı yüksek paralar harcanmadığı sürece bence bu oldukça normal bir durum skin almak yani.
O da işte, araç modifiye eden adam da araçlarla çok vakit geçiren adam, hayatının büyük bir bölümü haline geliyor o araç ve onu kendi çapında güzelleştirmeye çalışıyor. Dışarıdan başkası için bir anlam ifade etmese de. Parası olan ve bolca bu tür oyunlara zaman geçiren insanlar yapsın ne diyebiliriz ki zaten.