BugraSahinn Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 53 12 Aralık 2018 #21 Zireael14 dedi: Evet ben bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hiç valve uyarısı aldın mı ? veya vac ban yedin mi ?
Zireael14 dedi: Evet ben bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hiç valve uyarısı aldın mı ? veya vac ban yedin mi ?
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 13 Aralık 2018 #22 Ben halen kullanıyorum. İndirdiğim siteyi hatırlamıyorum ama setup duruyordu sanırım. Eve gittiğimde drive linki veririm. Bu arada hiç uyarı almadım ban falan durumları olmadı bende.
Ben halen kullanıyorum. İndirdiğim siteyi hatırlamıyorum ama setup duruyordu sanırım. Eve gittiğimde drive linki veririm. Bu arada hiç uyarı almadım ban falan durumları olmadı bende.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 13 Aralık 2018 #23 BugraSahinn dedi: hiç valve uyarısı aldın mı ? veya vac ban yedin mi ? Genişletmek için tıkla... Uyarı aldım ama ban yemedim. Not: Uyarıyı bazen çözüyorsun bazen çözemiyorsun maçtan çıktı kabul edilip geçici ban yeme şansınız var.
BugraSahinn dedi: hiç valve uyarısı aldın mı ? veya vac ban yedin mi ? Genişletmek için tıkla... Uyarı aldım ama ban yemedim. Not: Uyarıyı bazen çözüyorsun bazen çözemiyorsun maçtan çıktı kabul edilip geçici ban yeme şansınız var.