Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 27 Nisan 2023 #1 Twitter'da bir çekiliş kazandım ve site içi coin olarak göndereceğini söyledi ancak normal giriş yapamadım. Forumda VPN ile giriş yapanları gördüm ve VPN ile giriş yaptım. Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023
Twitter'da bir çekiliş kazandım ve site içi coin olarak göndereceğini söyledi ancak normal giriş yapamadım. Forumda VPN ile giriş yapanları gördüm ve VPN ile giriş yaptım. Bir sorun olur mu?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 27 Nisan 2023 #2 Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir.
Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 27 Nisan 2023 #3 562410 dedi: Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal ancak VPN ile girdiğim için tedirgin oldum. 562410 dedi: Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz değil mi ?
562410 dedi: Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir. Genişletmek için tıkla... Evet orijinal ancak VPN ile girdiğim için tedirgin oldum. 562410 dedi: Hocam Twitter'daki çekilişler genellikle sahte oluyor ama orijinal CS:GO empire sitesi ise güvenilir. Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz değil mi ?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 27 Nisan 2023 #4 Skaylia dedi: Evet orijinal ancak VPN ile girdiğim için tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz.
Skaylia dedi: Evet orijinal ancak VPN ile girdiğim için tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz.