CSGO envanter geliştirme önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 250 TL var şuan Steam'de ve envanterimi daha da geliştirmek istiyorum. Sizce neleri değiştirmeliyim? Çok kararsız kaldım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-05_113326139.png
    69,2 KB · Görüntüleme: 352
Arkadaşlar selam. 250 TL var şuan Steam'de ve envanterimi daha da geliştirmek istiyorum. Sizce neleri değiştirmeliyim? Çok kararsız kaldım.
Hangi silahları değiştirmek isterdin?
Operatör bilgim yok ama silahlarda yardımcı olmak isterim.
Şahsen mp7 yerine 9 kullanıyorum bi dene seversen mutlaka Starlight Protector skinini öneririm.

A
Hocam AK dışında her silaha açığım sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim.
Gördüğüm en büyük sıkıntı M4A1-S kullanman ben de ilk zamanlardan beri a1s hastasıydım çok iyi anlıyorum seni fakat yediği son ve ağır nerften sonra muhafız altı elolarda kullanılmasını mantıklı bulmuyorum onu M4A4 ile değiştirmeni tavsiye edeceğim çünkü ciddi atış hızı farkları var ilk birkaç maç hata yaptın gibi gelebilir fakat alışınca anlarsın mantıklı olduğunu.
M4 için önereceğim 2 skin var kalite derecesi sana kalmış Desolate space de sıkıntı çıkmıyor düşük kalitelerde de ama neo noir daha altı sıkıntı.

Hocam M4A4 kullanamıyorum ama yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim. Bu ilk attiginiz skin bende vardi onu satıp m4a1s skini aldım.

Envanterinizdeki nispeten pahalı skinlerin durumlarını yazarsanız yardımcı olabilirim.

Atheris-Görevde kullanılmış
Mecha sanayi-eskimiş

Gibi.

Bu da benim envanterim hepsini özenle seçerek aldım tavsiye ederim F/P skinleri çoğu.

Ha bir de ince bir detay skin alacağınızda bazı eskimişler görevde kullanılmışın veya görevde kullanılmış az aşınmışın sınırından dönmüş olur mutlaka oyun içinde deneyin float değerine göre seçim yapın ufak ama önemli bir trick.

Envanterinizdeki nispeten pahalı skinlerin durumlarını yazarsanız yardımcı olabilirim.

Atheris-Görevde kullanılmış
Mecha sanayi-eskimiş

Gibi.
Deagle - Mecha Sanayi (Görevde Kullanılmış)
MP7 - Abyssal Apparation (Görevde Kullanılmış)
M4A1-S - Decimator (Görevde Kullanılmış)
Muzik Kiti - Denzel Curry - Ultimate
Kara Kurt - Sabre (T Ajan)
AK-47 - Hayalet Bozguncu (Görevde Kullanılmış)
StatTrak Glock-18 - Ay Doğması (Görevde Kullanılmış)
AWP - Atheris (Eskimiş)
Saçma - NSWC SEAL (CS Ajan)
SSG 08 - Hezeyan (Görevde Kullanılmış)
USP-S - Kabuk (Eskimiş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…