csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası

salih598

Hectopat
Daha fazla  
g2a.com diye bir siteden Counter Strike: Global Offensive aldım. Kodla bana geldi. Kodu girdim ve oyunu aldım. Bir problem yok. Oyunuda yükledim. Ancak oyunu açtımdığımda: "csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası" verdi. Bende her şeyi yaptım. Ve her şeyi denedim. Malesef tık yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

123.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini denedim fakat olmuyor. Sistemim Win8.1 ve oyuna para verdik oynayamıyoruz :(

Attım kardeşim yine aynı :(

Arkadaşlar her şeyi yaptım. Ama olmuyor. Hatayı görmeniz için bir video çektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarını korsan oyunlardan arındırıp temiz Windows 8.1 kurduğunda sorunun çözülecektir. Korsan oyunlar orijinal oyunların çalışmamasına sebep olabilir. Oyunun tam anlamıyla kırılabilmesi için bazı Windows özelliklerini kapamış olabilirler.

C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg dosyasına girip config.cfg dosyasını metin dosyası olarak açın. Ardından CTRL+F yapıp cl_disablehtmlmotd yaz ve ara. Tırnak içindeki 0 olan sayıyı 1 yap ve kaydet. Son olarak Counter-Strike Global Offensive klasörüne tekrar gir ve "csgo" adlı uygulamaya sağ tıkla ve uyumluluktan Service Pack 2 yapıp kaydet.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı