CSGO Gereksiz Kasmalar

PsycoTurk

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar . Bugün sizlere bir sorunumu anlatmak istedim . Herkesin bildiği üzere son zamanlarda en ünlü oyunlardan biri CSGO. Ben oyuna giriyorum oyundan gereksiz kasmalar var. Isı ve termal macun ile alakası yok . Yeni temizlendi fanlar ve yeni değişti termal macun. Eğer ısıda dolayı olsaydı düzelmezdi . 5 dakika 90-120 fps oynuyorum sonra 10 dakika 30-60'a düşüyor sonra tekrar çıkıyor tekrar iniyor falan

Sistemim: i3 3120M CPU 2.50GHz
GT635M 2GB 256Bit
4gb Ram 666MHz
İşletim Sistemi:Windows 8.1

Not: Yönetici arkadaşlar . Eğer yazım yanlışım varsa lütfen banlamayınız adamlar orda cevap yazıyor benimde birşey yazmam gerekiyor yazamıyorum. Eğer banlancaksam konu kapandıktan sonra banlarsanız sevinirim.

Oyun orjinal ve Casper BIOS güncelleştirmesi vermiyor diye biliyorum.
Ayarları fullesem de düşürsem de aynı sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı güncel değil ise güncelle. Yarım saat kadar oyun oynadıktan sonra AIDA64 ile ısı değerlerini paylaş.
Başka oyunlar da sorun yaşıyormusun ?

Diğer oyunlarda çok hafif yaşıyoruum. Bunu havaların sıcak olmasına bağlıyorum . Tabi sistmemim sıvı nitrojen soğutmalı değil :D ama CS GO da über ultra aşırı fazladan kasma var. Nvidia Experience bana Ultra-High arası bir grafik ayarı veriyor.

işte aida64 ile ısı değerleri . bilgisayarcıya götürdüm harddiskte bir sorun olabilir dedi. Eğer Alt tab yapa yapa oynarsam kasma azalıyor arkdşlar bunuda yeni farkettim
bandicam 2014-08-16 18-24-38-573.jpg

Dosya Ekleri

• bandicam 2014-08-16 18-24-38-573.jpg
    bandicam 2014-08-16 18-24-38-573.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı