CSGO İçin Kulaklık ve Mousepad Önerisi

zacman07

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G231
Steel Series QCK mousepad medium

Bu iki ekipmanı almayı planlıyorum. Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Oyun içi sens: 1.2
DPI 800
Raw input kapalı
Mousepad bana yeter mi?

Mouse pad olarak iyi bir seçim yapmışsın fakat istersen Steelseries Hyper Beast alabilirsin. Kulaklık gerçekten kelimenin tam anlamıyla berbat. O fiyata çok daha iyi bir kulaklık alabilirsin. Örneğin Steelseries Arctic 3.

Medium küçük kalır sensivity ve dpina göre large almalısın. Tavsiyem SS Qck+ yada heavy, Bütçen fazlaysa Zowie Gs-r.
Şuan g300sin yanın da gelen mousepadı kullanıyorum dikleme bir şekil de o halde yetiyor cidden mediumun boyutunu fotoğraf halinde atabilir misin? sende varsa

Şuan g300sin yanın da gelen mousepadı kullanıyorum dikleme bir şekil de o halde yetiyor cidden mediumun boyutunu fotoğraf halinde atabilir misin? sende varsa
Maalesef yok bende large kullanıyorum ve senin gibi dikey olarak. Oynayış tarzına göre değişir elbet ben sadece fikrimi söyledim.

Maalesef yok bende large kullanıyorum ve senin gibi dikey olarak. Oynayış tarzına göre değişir elbet ben sadece fikrimi söyledim.
senin dediğine göre 30 tl daha kıyıp large kafama yattı yatay kullanmam veya dikey kullanmam pek bir fark yaratır mı şu ayarlarıma göre yeterince büyük mü ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı