CSGO ilerde yatırım olabilir mi?

harunum24

Hectopat
Arkadaşlar bu cs go silahlar eşyalar nasıl oluyorda para ediyor ve dolar gibi çıkmakda anlamış değilim ilerde yatırım olabilirmi

Son düzenleme:
Yükselme sebepleri farkedebiliyor.Dolar gibi düşünün dünyanın bir yerine çok saçma bir olay ya da tek bir cümle bile doları uçurabiliyor.

Aynı şekilde skin fiyatları da güncellemelere,yeniliklere vb göre değişiyor.Mesela kimse Five Seven sevmiyor diyelim skin fiyatları uygun.Bir güncelleme de Five Seven silahının hasarı artıyor bundan dolayı da kullanım sayısı artıyor.İnsanlar silahına skin almak istiyor bundan dolayı da skin fiyatları yükseliyor five seven için gibi gibi.

Ne kadar saçma yani diyelim ak47 silahına güncelleme gelse fiyat fırlıyor yani peki silah alsak ilerde yatırım olabilirmi

Saçmalık değil.Skin fiyatlarını kullanıcılar belirliyor bir bakıma.O silaha olan ilgi,skinin nadirliği vb göz önüne alınarak ortalam fiyat çıkarılıyor.Mesela Dragon Lore belki çoğu kişinin hoşuna gitmez ama en düşük fiyatı 1500 dolar falandı en son :D

Andım şimdi ben de sandın skin fiyatlarını steam belirliyor

Yok o yüzden dolar örneğini verdim zaten :) Dolar da bağımsız olarak değer alabiliyor.Skinlerde öyle hiç ummadığın bir skin bile yeni kasa çıkınca yükselebiliyor.Mesela ben PUBG de kasa satarak yaklaşık 150tl civarı para kazandım.Yaptığım tek şey yeni kasa çıkınca alıp satmak.İtem çıkarmaya bile uğraşmıyordum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı