CSGO Kaldıran Sistem GTA V veya PUBG Kaldırır mı?

CS:GO fazla sistem istemeyen oyun hadi GTA V'de o kadar fazla sistem istemiyor ama PUBG için sağlam sistemin olması lazım.

Biz kahin miyiz senin sistemini bilelim. Düzgünce sistem özelliklerini yaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bunun konusunu bile acmaya gerek yok ki. Kendi sistem ozelliklerin ile bahsi gecen oyunun sistem gereksinimlerini de karsilastiramiyor musun arkadas?

Dostum, her oyunun sistem gereksinimi bir değildir. Nasıl her yemeğin kalorisi aynı değilse, her oyunun da sistem kaynaklarını tüketmesi aynı olamaz.

Kaldı ki "kaldırmak" tabiri ucu açık bir kavram. Atıyorum kaldırır, açar ama 10 FPS alırsan oyun adına bir keyif alamazsın. O yüzden kaldırır mı değil de makul değerlerde oynatır mı diye sormak daha mantıklı.

Bir diğer mevzu da sistem özelliklerin. Ekran kartını, işlemcini, RAMlerini söylersen yardımcı olabiliriz. Çünkü bu parçalar, oyun performansını doğrudan etkiliyor.

Arkadaş sanırsam kaldırır mı derken kaç FPS alır diye de sormuş. Ama haklısınız sistem özelliklerini de belirtmesi gerekirdi.

Dostum sistem belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz. Bu arada PUBG kesinlikle sağlam bir sistem ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…