CSGO Paris Major Pass

Ben 0-3 MongolZ koydum G2 karşısında ama emin de olamadığım için G2 yu 3-0 koymadım NIP koydum MOUZ kazanır NIP diğer kaybeden takımla eşleşip 3-0 atar diye.

Hatıra paketi açısından ne düşünüyorsunuz 6 tane alma şansımız var.

Peki yatırım olarak ne önerirsiniz?

Ben yatırım olarak 1500 TL bir bütçe ayırdım çünkü stickerlar çok güzel ve CS2'nin çıkmasıyla bir sürü oyuncu gelecek bu da kapsül ve kasalara olan talepin artması demektir.

Kapsüller %75 indirim dönemine girdiğinde pazarda çoğu şeyin fiyatı dibi görecektir indirim bitene kadar bende.
Antwerp 2022 efsaneler kapsülü (takım stickeri)
Paris 2023 mücadeleciler kapsülü ( takım ve oyuncu imzası)
Ve holo sticker yatırımı yapacağım = fnatic 2023 Paris (holo) - Eternal fire 2022 Antwerp (holo)
Son olarak Antwerp 2022 xantares (holo) imzası.

Bu yatırımlarımı kapsüllerin indirim döneminde 1500' TL olmak üzere hepsine dağıtacağım.
Elimde 7-8 ay tutacağım bu yatırımları o zamana kadar çok yükseleceğini düşünüyorum. Bunları Antwerp yatırımlarından elde ettiğim kar ve bilgi ile söyledim tamamen benim planım ve fikrimdir. Kendi yapacağım yatırımdır size yatırım tavsiyesi vermedim bunları fikir oluştursun diye yazdım. :D

Katılıyorum. Sadece rozet ve maçları izlerken eğlenmek amaçlı alınabilir gereksiz bişey.

Ben yatırım olarak 1500 TL bir bütçe ayırdım çünkü stickerlar çok güzel ve CS2'nin çıkmasıyla bir sürü oyuncu gelecek bu da kapsül ve kasalara olan talepin artması demektir.

Kapsüller %75 indirim dönemine girdiğinde pazarda çoğu şeyin fiyatı dibi görecektir indirim bitene kadar bende.
Antwerp 2022 efsaneler kapsülü (takım stickeri)
Paris 2023 mücadeleciler kapsülü ( takım ve oyuncu imzası)
Ve holo sticker yatırımı yapacağım = fnatic 2023 Paris (holo) - Eternal fire 2022 Antwerp (holo)
Son olarak Antwerp 2022 xantares (holo) imzası.

Bu yatırımlarımı kapsüllerin indirim döneminde 1500' TL olmak üzere hepsine dağıtacağım.
Elimde 7-8 ay tutacağım bu yatırımları o zamana kadar çok yükseleceğini düşünüyorum. Bunları Antwerp yatırımlarından elde ettiğim kar ve bilgi ile söyledim tamamen benim planım ve fikrimdir. Kendi yapacağım yatırımdır size yatırım tavsiyesi vermedim bunları fikir oluştursun diye yazdım. :D

Katılıyorum. Sadece rozet ve maçları izlerken eğlenmek amaçlı alınabilir gereksiz bir şey.

Peki şu an kapsül değil de çıkartma almak mantıklı mı? Paris çıkartmalı çok pahalı değil çünkü.

Peki şu an kapsül değil de çıkartma almak mantıklı mı? Paris çıkartmalı çok pahalı değil çünkü.
en ucuz haliyle almak en mantıklısı şahsen ben kar oranım arttırmak için öyle yapacağım şuanda alınabilir yatırım için fiyatlar uygun. Ancak Ay sonu gelen %75 indirimle yarı yarıya bir düşüş bekleniyor indirim hemen oyundan kalkmadığı için piyasadaki tüm cs:go itemlerine geçici süre bir düşüş sağlıyor. bildiğim kadarıyla indirim temmuzun ilk haftasına kadar sürecek daha tarihi belirlenmedi.Not : şuanda çıkartma almak kesinlikle normal alınabilir yani ama ben bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı