KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.885 Çözümler 24 Yer Antalya 15 Mart 2021 #11 Buna benzer bir sorun yaşamıştım eskiden. PUBG'de HDD'den dolayı dokular yüklenmediğinden evin duvarının içinden geçmiştim. Bu tarz olaylar yüzünden ban yenebilir diye düşünüyorum.
Buna benzer bir sorun yaşamıştım eskiden. PUBG'de HDD'den dolayı dokular yüklenmediğinden evin duvarının içinden geçmiştim. Bu tarz olaylar yüzünden ban yenebilir diye düşünüyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.286 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 15 Mart 2021 #12 aabcc dedi: Yemezsiniz, rahat olun. Yoldaş mı bu arada? Genişletmek için tıkla... Evet.
P PersonaNonGrata93 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 135 15 Mart 2021 #13 ben overwatch yaparken tek harekete göre karar vermem ayrıca ping kaynaklı ışınlanma sende öyle gözükür oyun demosunda farklıdır sorun olmaz.
ben overwatch yaparken tek harekete göre karar vermem ayrıca ping kaynaklı ışınlanma sende öyle gözükür oyun demosunda farklıdır sorun olmaz.