Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 24 Ağustos 2019 #1 Merhabalar. Bugün kullanmadığım programlara bakıyordum ve bir adet gereksiz program gördüm ve sanırsam kardeşim yüklemiş. Programda değil fotoğrafa bakabilirsiniz. Ben bu program olmayan şeyi nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2019
Merhabalar. Bugün kullanmadığım programlara bakıyordum ve bir adet gereksiz program gördüm ve sanırsam kardeşim yüklemiş. Programda değil fotoğrafa bakabilirsiniz. Ben bu program olmayan şeyi nasıl kaldırabilirim?
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2019 #2 Discord arkadaşlarınızla konuşmanızı sağlayan bir uygulama. Kaldırılabilmesi lazım. Ama diğeri gözüme pek hoş gözükmedi. Artı 0 Eksi
Discord arkadaşlarınızla konuşmanızı sağlayan bir uygulama. Kaldırılabilmesi lazım. Ama diğeri gözüme pek hoş gözükmedi.
yaraqosuz Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 1 21 Haziran 2020 #3 Sorunu çözebildinmi aynısı bendede varda Artı 0 Eksi
KS KS Buğra Gümrüküçü Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 196 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #4 yaraqosuz dedi: Sorunu çözebildinmi aynısı bendede varda Genişletmek için tıkla... Kankam uninstall diye bir program var onu indirip program kaldıra geliyorsun üstüne tıklayıp yukarıda güçlü kaldırma var ona basıyorsun Artı 0 Eksi
yaraqosuz dedi: Sorunu çözebildinmi aynısı bendede varda Genişletmek için tıkla... Kankam uninstall diye bir program var onu indirip program kaldıra geliyorsun üstüne tıklayıp yukarıda güçlü kaldırma var ona basıyorsun