Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi?
csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #2 Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, steam web api keyinizi kaptırıp skinlerinizi kaptırıyorsunuz.
Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, steam web api keyinizi kaptırıp skinlerinizi kaptırıyorsunuz.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 8 Ağustos 2022 #3 Hyuuga Neji dedi: Hayır, steam web api keyinizi kaptırıp skinlerinizi kaptırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorun yaşamadım, size özel bir durum olabilir mi? Veya çok mu emin konuştunuz, başınıza mı geldi?
Hyuuga Neji dedi: Hayır, steam web api keyinizi kaptırıp skinlerinizi kaptırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorun yaşamadım, size özel bir durum olabilir mi? Veya çok mu emin konuştunuz, başınıza mı geldi?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #4 ETARSSS dedi: Böyle bir sorun yaşamadım, size özel bir durum olabilir mi? Veya çok mu emin konuştunuz, başınıza mı geldi? Genişletmek için tıkla... Neon sürücü skinimi arkadaşıma tradelerken skinim aynı isimdeki fakat fake profildeki birine gitmişti.
ETARSSS dedi: Böyle bir sorun yaşamadım, size özel bir durum olabilir mi? Veya çok mu emin konuştunuz, başınıza mı geldi? Genişletmek için tıkla... Neon sürücü skinimi arkadaşıma tradelerken skinim aynı isimdeki fakat fake profildeki birine gitmişti.
E ETARSSS Picopat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Yer Kocaeli 8 Ağustos 2022 #5 Hyuuga Neji dedi: Neon sürücü skinimi arkadaşıma tradelerken skinim aynı isimdeki fakat fake profildeki birine gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşınız hatası, siteyle bir alakası yok.
Hyuuga Neji dedi: Neon sürücü skinimi arkadaşıma tradelerken skinim aynı isimdeki fakat fake profildeki birine gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşınız hatası, siteyle bir alakası yok.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #6 ETARSSS dedi: Bu arkadaşınız hatası, siteyle bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hayır olayı anlarsanız siteyle alakalı olduğunu anlarsınız.
ETARSSS dedi: Bu arkadaşınız hatası, siteyle bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hayır olayı anlarsanız siteyle alakalı olduğunu anlarsınız.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2022 #7 Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kimde bedava vermicektir dostum. Nerede bedava orada bir bit arayın. Depozito isteyen sitelerde bir nebze güvenli oluyor.
Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kimde bedava vermicektir dostum. Nerede bedava orada bir bit arayın. Depozito isteyen sitelerde bir nebze güvenli oluyor.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 8 Ağustos 2022 #8 DeadsCrazy dedi: Kimde bedava vermicektir dostum. Nerede bedava orada bir bit arayın. Depozito isteyen sitelerde bir nebze güvenli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki youtuber'lara verilen reklam bütçesini 0.0x$'lık skinlerle yapıyorlardır. Neden bu peşin hükümlülük? Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site depozitolu. 2$ gerekiyor. Peşin hükümlü arkadaşlara duyrulur Son düzenleme: 8 Ağustos 2022
DeadsCrazy dedi: Kimde bedava vermicektir dostum. Nerede bedava orada bir bit arayın. Depozito isteyen sitelerde bir nebze güvenli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam belki youtuber'lara verilen reklam bütçesini 0.0x$'lık skinlerle yapıyorlardır. Neden bu peşin hükümlülük? Vorfell dedi: csgo-skins.com diye bir site var. CS:GO skinleri açıyorsun bedavaya ve satıyorsun. Arkadaşımda gördüm, bu güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Site depozitolu. 2$ gerekiyor. Peşin hükümlü arkadaşlara duyrulur
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2022 #9 yesososo dedi: Hocam belki YouTuber'lara verilen reklam bütçesini 0.0x$'lık skinlerle yapıyorlardır. Neden bu peşin hükümlülük? Site depozitolu. 2$ gerekiyor. Peşin hükümlü arkadaşlara duyrulur Genişletmek için tıkla... Ben güvenilir bulmuyorum teşekkürler. Kendi fikrime göre kullanılmamalı. Sizde bu kadar agresif tavır takınmayın.
yesososo dedi: Hocam belki YouTuber'lara verilen reklam bütçesini 0.0x$'lık skinlerle yapıyorlardır. Neden bu peşin hükümlülük? Site depozitolu. 2$ gerekiyor. Peşin hükümlü arkadaşlara duyrulur Genişletmek için tıkla... Ben güvenilir bulmuyorum teşekkürler. Kendi fikrime göre kullanılmamalı. Sizde bu kadar agresif tavır takınmayın.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 8 Ağustos 2022 #10 DeadsCrazy dedi: Ben güvenilir bulmuyorum teşekkürler. Kendi fikrime göre kullanılmamalı. Sizde bu kadar agresif tavır takınmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı fikirdeyim. Zamanında düşündüğünüz tarzda bir ''scam'' sitesinde birkaç dolarımı kaybetmiştim. Ama her sakallı dede değildir. Bunu düzeltmeye çalışıyordum. Estağfurullah agresif anlaşıldıysam özür dilerim.
DeadsCrazy dedi: Ben güvenilir bulmuyorum teşekkürler. Kendi fikrime göre kullanılmamalı. Sizde bu kadar agresif tavır takınmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı fikirdeyim. Zamanında düşündüğünüz tarzda bir ''scam'' sitesinde birkaç dolarımı kaybetmiştim. Ama her sakallı dede değildir. Bunu düzeltmeye çalışıyordum. Estağfurullah agresif anlaşıldıysam özür dilerim.