DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2022 #11 yesososo dedi: Hocam aynı fikirdeyim. Zamanında düşündüğünüz tarzda bir "scam" sitesinde birkaç dolarımı kaybetmiştim. Ama her sakallı dede değildir. Bunu düzeltmeye çalışıyordum. Estağfurullah agresif anlaşıldıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bende hesabımı çaldırmıştım aynı şekilde. (ertesi gün geri aldım tabii) Ben hellcase harici bir siteye güvenmiyorum. Onda problem yaşamadım.
yesososo dedi: Hocam aynı fikirdeyim. Zamanında düşündüğünüz tarzda bir "scam" sitesinde birkaç dolarımı kaybetmiştim. Ama her sakallı dede değildir. Bunu düzeltmeye çalışıyordum. Estağfurullah agresif anlaşıldıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bende hesabımı çaldırmıştım aynı şekilde. (ertesi gün geri aldım tabii) Ben hellcase harici bir siteye güvenmiyorum. Onda problem yaşamadım.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.035 Makaleler 3 Çözümler 12 8 Ağustos 2022 #12 DeadsCrazy dedi: Bende hesabımı çaldırmıştım aynı şekilde. (ertesi gün geri aldım tabii) Ben hellcase harici bir siteye güvenmiyorum. Onda problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı hangi sitede çaldırmıştınız hocam?
DeadsCrazy dedi: Bende hesabımı çaldırmıştım aynı şekilde. (ertesi gün geri aldım tabii) Ben hellcase harici bir siteye güvenmiyorum. Onda problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hesabınızı hangi sitede çaldırmıştınız hocam?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ağustos 2022 #13 yesososo dedi: Hesabınızı hangi sitede çaldırmıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Direk bir isim hatırlamıyorum ama Rus bir site idi. Kapandığını hatırlıyorum Birkaç yıl önce.
yesososo dedi: Hesabınızı hangi sitede çaldırmıştınız hocam? Genişletmek için tıkla... Direk bir isim hatırlamıyorum ama Rus bir site idi. Kapandığını hatırlıyorum Birkaç yıl önce.
M Minesdepoz Femtopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #14 Değil kanka az önce bir deposit ettim bir skin çekmek için gönderildi dediler ama gelmedi.