Murathan0 Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 47 7 Mart 2024 #1 Bu siteden para nasıl çekiliyor bilen var mı? (Bu konu yasak mı bilmiyorum öyleyse bilgilendirirseniz severim.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
Bu siteden para nasıl çekiliyor bilen var mı? (Bu konu yasak mı bilmiyorum öyleyse bilgilendirirseniz severim.)
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 7 Mart 2024 #2 Murathan0 dedi: Bu siteden para nasıl çekiliyor bilen var mı? (Bu konu yasak mı bilmiyorum öyleyse bilgilendirirseniz severim.) Genişletmek için tıkla... Güvenilir sayılır yıllardır piyasada eğer depozit atmadan kazandıysan item çekmek için tam emin olmamakla beraber 2 dolar felan depozit atmanız lazımdı.
Murathan0 dedi: Bu siteden para nasıl çekiliyor bilen var mı? (Bu konu yasak mı bilmiyorum öyleyse bilgilendirirseniz severim.) Genişletmek için tıkla... Güvenilir sayılır yıllardır piyasada eğer depozit atmadan kazandıysan item çekmek için tam emin olmamakla beraber 2 dolar felan depozit atmanız lazımdı.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.577 Çözümler 14 8 Mart 2024 #3 Güvenilir site. Para çekemezsin, itemi hesabına aktarabilirsin.