Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır?
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Yasal değil ama yasa dışı da değil. Gri alan denilir bu oluşumlara, çünkü yasa ile düzenlenmemiştir. Bu yüzden o büyük yayıncı tayfanın ekmek kapısı. Artı 0 Eksi
Yasal değil ama yasa dışı da değil. Gri alan denilir bu oluşumlara, çünkü yasa ile düzenlenmemiştir. Bu yüzden o büyük yayıncı tayfanın ekmek kapısı.
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2025 #3 Öyle biri dedi: CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Yasal. Ama websitesi bu uzun zamanda değişmiş olabilir. Dikkat etmek gerekiyor o yüzden. Artı 0 Eksi
Öyle biri dedi: CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Yasal. Ama websitesi bu uzun zamanda değişmiş olabilir. Dikkat etmek gerekiyor o yüzden.
KS KS Ö Öyle biri Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 k0zm1k dedi: Yasal. Ama websitesi bu uzun zamanda değişmiş olabilir. Dikkat etmek gerekiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Nalkapon dedi: Yasal değil ama yasa dışı da değil. Gri alan denilir bu oluşumlara, çünkü yasa ile düzenlenmemiştir. Bu yüzden o büyük yayıncı tayfanın ekmek kapısı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı oluşturmaz yani değil mi? Artı 0 Eksi
k0zm1k dedi: Yasal. Ama websitesi bu uzun zamanda değişmiş olabilir. Dikkat etmek gerekiyor o yüzden. Genişletmek için tıkla... Nalkapon dedi: Yasal değil ama yasa dışı da değil. Gri alan denilir bu oluşumlara, çünkü yasa ile düzenlenmemiştir. Bu yüzden o büyük yayıncı tayfanın ekmek kapısı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı oluşturmaz yani değil mi?
Nalkapon Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 Öyle biri dedi: Sıkıntı oluşturmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Oluşmaz, yasa çıkarsa ileride geriye dönük işlemez, banka gıcıklık yapıp şüpheli işlem damgası vurmadığı müddet devam edebilirsin. O şüphe de genelde ya yüksek tutarlarda oluyor ya da işlem sayısı çok fazla ise. Ayarını sen tutturacaksın yani Artı 0 Eksi
Öyle biri dedi: Sıkıntı oluşturmaz yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Oluşmaz, yasa çıkarsa ileride geriye dönük işlemez, banka gıcıklık yapıp şüpheli işlem damgası vurmadığı müddet devam edebilirsin. O şüphe de genelde ya yüksek tutarlarda oluyor ya da işlem sayısı çok fazla ise. Ayarını sen tutturacaksın yani
emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 Öyle biri dedi: CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Devlet senle benle uğraşmaz. Büyük para döndürenler takipte olur. Artı 0 Eksi
Öyle biri dedi: CSGO-SKINS.COM - The best CS2 (CSGO) cases in the world çok eskiden bu siteye 1 kerelik para yatırmıştım. Son zamanlardaki olaydan kafam karıştı. Yasal mıdır? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Devlet senle benle uğraşmaz. Büyük para döndürenler takipte olur.