CSGO Ücretsiz mi?

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar CS:GO tamamen ücretsiz oldu falan diyorlar ancak oyun Steam'de 77.50 TL. Ücretsiz mi paralı mı ne olarak ücretsiz Seçkin hesap durumu olarak mı 77 TL? Ayrıca 3 tane CS:GO var. Ben bunların tanesini 40 TL'den satabilir miyim yani hesap olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CS:GO tamamen ücretsiz oldu falan diyorlar ancak oyun Steam'de 77.50 TL. Ücretsiz mi paralı mı ne olarak ücretsiz Seçkin hesap durumu olarak mı 77 TL? Ayrıca 3 tane CS:GO var. Ben bunların tanesini 40 TL'den satabilir miyim yani hesap olarak?
Ücretsiz alanlar ücretsiz alanlarla oynuyor. Seçkin hesap paralı oluyor.

Ben CS:GO almıştım ve hesabımda var. Yalnız buna rağmen mağaza sayfasına gidince CS:GO Prime 77.5 TL olarak sepete ekle gözüküyor. Anlamadım bu olayı. Paramız boşuna mı gitti yani? Oyunu güncellemedim bile.

Ben CS:GO almıştım ve hesabımda var. Yalnız buna rağmen mağaza sayfasına gidince CS:GO Prime 77.5 TL olarak sepete ekle gözüküyor. Anlamadım bu olayı. Paramız boşuna mı gitti yani? Oyunu güncellemedim bile.
yok kardeşim sepete ekle tıklayınca zaten bu öğelerin hepsine sahipsiniz diyor yani alamazsın hesabın seçkin
oyna ranki yükselt 80-90 a da gider herkes bedava oynamaz bu oyunu çünkü herkes hile düzgün oynamak isteyenler seçkin hesap alacaklar

CS:GO iki alana ayrıldı. Birisi Prime sınıfı birisi ücretsizler sınıfı. Eskiden sen oyuna para verip aldıysan, şimdi Prime sınıfındasın. Yani para verip alanlarla oynayacaksın. Ücretsizler ise ücretsiz alanlarla oynayacak.

Ücretsiz sürüm hile dolu kardeşim. Oyunu adam akıllı oynamak isteyen seçkin hesap alacak. Satarsın 40 TL'ye sorun olmaz. Tabi biraz müşteri kıtlığı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı