CSGO Yüksek DPI ile Oynama

Öylesine bir deniyim dedim. Yok abi düz yürüyemiyorum. Sağa dönmeye çalışıyorum etrafımında 2 tur dönüyorum Helal olsun.
Bir de bunu dene: 1.7 hassasiyet ve DPI aynı.
Değiştirdim ve giderek düşürüyorum

Uzun zamandır CS GO oynamıyorum fakat oynadığım 2 yıllık zaman dilimindeki hassasiyetim 4.3 idi. DPI hatırlamıyorum, sıradan bir Logitech mouse kullanıyordum.

Düşük DPI veya Yüksek DPI kullanmak HS atma oranını artırmaz.Sen nasıl alıştıysan ve rahat ediyorsan öyle kullan ama çoğu profesyonel oyuncu 400-800DPI ve 1-3sensivity arası oynuyor.Mesela bende 1200DPI ve 3sensivity oynuyorum

Ben 5.5 ile oynuyorum novayım Altında mümkün değil sağa sola dönemem.

Aslında yüksek oynayan arkadaşlar düşük hassasiyet nasıl diye baktığında "Bu ne ya, dönmüyor bu." diyorlar tam olarak. Kendimden biliyorum. Ancak bir süre düşük hassasiyet ile oynadıklarında sanki o dönememe hissiyatının kaybolduğunu hissedecekler. Ben yüksek sense aldığım an aimim kayıyor şahsen ve çok hızlı dönüyor geliyor.

ben uzun süre 400 dpi'da oynadım 800 dpi geçtikten sonra çok olumlu yönde aimim değişti. awp'de en iyi olmak istiyorsan 800 DPI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…