E emiraligo Hectopat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2017 #1 CSGO500 sitesinde itemimi seçiyorum ve eşya yatıra basıyorum ama "make sure you have mobile authentication enabled and a valid trade URL" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri fgh.png 10,7 KB · Görüntüleme: 251 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2017
CSGO500 sitesinde itemimi seçiyorum ve eşya yatıra basıyorum ama "make sure you have mobile authentication enabled and a valid trade URL" hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
A arcturuss Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 2 19 Mart 2017 #2 aynı sorun bendede var biri ulaşırsa sevinirim steam ıd : ARCTURUSS
KrolKro29 Kilopat Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 1.056 19 Mart 2017 #3 Kardeş steam mobil guard açıkmı?Ayrıca trade url'sinide yazmamışsın diyor.
A arcturuss Hectopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 2 20 Mart 2017 #4 Silinen üye dedi: Kardeş steam mobil guard açıkmı?Ayrıca trade url'sinide yazmamışsın diyor. Genişletmek için tıkla... açık kardeşim trade url mde yazıyo
Silinen üye dedi: Kardeş steam mobil guard açıkmı?Ayrıca trade url'sinide yazmamışsın diyor. Genişletmek için tıkla... açık kardeşim trade url mde yazıyo
Ocean G Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #5 arcturuss dedi: açık kardeşim trade url mde yazıyo Genişletmek için tıkla... kardeş aynı sorunla karşılaştım bi sonuç alabildinmi nasıl yaptın yardımcı olurmusun?
arcturuss dedi: açık kardeşim trade url mde yazıyo Genişletmek için tıkla... kardeş aynı sorunla karşılaştım bi sonuç alabildinmi nasıl yaptın yardımcı olurmusun?