Selamünaleyküm. 635 liralik skin düşürdüm hesabıma, takas için en az 5 dolar yani 190 civari bir TL yükleme yapmış olmam gerektigine dair bir hata aldım. Daha önce yapmış olan var mı 200 TL'ye riske atmaya değer mi?
Kafamı karıştıran nokta bazi kişilerin yüksek miktarda fiyat etiketi olan skinleri çekmeye çalıştıklarında takas isteğinin gönderilmediğini vs yazmışlar o noktada çok kafam karıştı.
Selamünaleyküm. 635 liralik skin düşürdüm hesabıma, takas için en az 5 dolar yani 190 civari bir TL yükleme yapmış olmam gerektigine dair bir hata aldım. Daha önce yapmış olan var mı 200 TL'ye riske atmaya değer mi?
İtem çekme konusunda sıkıntı yaşamazsınız fakat kendi paranızla yatırıp katlamaya çalışmanızı önermem. Bu sitede katlamak diğer sitelere göre daha zor. Yatırdığınız para kadar da skin çıkarmaya çalışıp çekin hocam.
Günün sonunda kumar sitesine Steam hesabının API Keyini veriyorsun. Ha skini verir, takasta dolandırıcılık yoktur belki ama işinizi bitirdikten sonra API Key erişimini kaldırmanızı öneririm.
Günün sonunda kumar sitesine Steam hesabının API keyini veriyorsun. Ha skini verir, takasta dolandırıcılık yoktur belki ama işinizi bitirdikten sonra API key erişimini kaldırmanızı öneririm.