Csgocases'ten bıçak alınır mı?

mehmetcan orhan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Csgocases'te 650 dolarlık bıçak çıkardım ve sitenin shopunda ByNoGame ve Steam'de değeri aynı olan bıçak 70 dolar daha ucuz. Satıp onu alsam bir sıkıntı çıkar mı Steam'ime falan göndermede? Riske girmek istemiyorum. Bilen söylesin. Skinin fotoğraflarını ve fiyatları atıyorum.

355684978_215069104778115_1134749771909479973_n.jpg
355714405_517890030463816_4399075827055463108_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Siteyi daha önce kullandım. 2$'lık skin çıkarmıştım ben ve 2$ daha yatırıp müzik kiti almıştım ve hesaba göndermiştim ne kartta ne göndermede bir sıkıntı yaşadım. Bıçakta ne olur bilemiyorum ama müzik kitinde sıkıntı çıkmadı. Hangi kasadan çıkardın?

Riske girme bence direkt çek derim. Hangi kasadan çıkardınız kaç dolar verdiniz?
8 dolar yatırdim 3 dolarlık Elite kasadan cıkardım ve ayrıyeten 90 dolar glock 18 cıktı.

Siteyi daha önce kullandım. 2$'lık skin çıkarmıştım ben ve 2$ daha yatırıp müzik kiti almıştım ve hesaba göndermiştim ne kartta ne göndermede bir sıkıntı yaşadım. Bıçakta ne olur bilemiyorum ama müzik kitinde sıkıntı çıkmadı. Hangi kasadan çıkardın?

Teşekkürler riske girmeyip cekecegim hesaba 1 hafta sonra ama direkt kartıma atmak istiyorum parayı karta nasıl attınız.

Direkt çek alengirli işlerle uğraşma. Açgözlülük elindekini de kaybetmene sebep olabilir.

Talon stained FN dışında her yerde 400 dolar bu arada bu işte bir terslik var gibi.

Evet hocam fark ettim de bu bıçak ve stattrak glock 18 bullet queen MW var bunları 3 haftaya satacağım tahmini ne kadara satarım nerden satabilirim falan bilgi verirseniz sevinirim satip para da ekleyip kasa alacagim.

Son düzenleme:
Skin exchange yapabilirsiniz değerinde oradan bakın eğer sitenin envanterinde yoksa başka aynı değerde stokta olan bir bıçak ile değiştirin tavsiyem aynı hütçede Huntsman fade vs oluyor o bıçaklar daha hızlı alıcı bulacaktır.

Değiştirdim zaten fazla bilgim yoktu şu an değiştiremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı