CSGO'da 1-2 aydır Ses Cırtısı Sorunu

ardabilgic

Kilopat
Arkadaşlar Csgo'da 1-2 aydır ses cızırtılı geliyor. Yani şöyle raund başlangıç sesi , ana menü müziği, ayak sesleri, ateş sesleri, takım arkadaşlarının konuşma sesleri yani her ses çok cızırtılı ve çok bozuk bir şekilde geliyor. Sürekli forumlardan gördüğüm çözümleri denedim fakat olmadı. Steam desteğe başvurdum yine çözüm alamadım oyun zevkim alt üst oldu lütfen bir çare bulun.

Arkadaşlar Csgo'da 1-2 aydır ses cızırtılı geliyor. Yani şöyle raund başlangıç sesi , ana menü müziği, ayak sesleri, ateş sesleri, takım arkadaşlarının konuşma sesleri yani her ses çok cızırtılı ve çok bozuk bir şekilde geliyor. Sürekli forumlardan gördüğüm çözümleri denedim fakat olmadı. Steam desteğe başvurdum yine çözüm alamadım oyun zevkim alt üst oldu lütfen bir çare bulun.

*Öncelikle film ,video ,oyun,müzik gibi şeyleri yüksek sesle izledin mi?
-Eğer şayet izlediysen (Uzun bir süre) Geçmiş olsun! Hoparlörün patlamış olabilir(varsayım-bir kontrol ettir).

-Not: Steam'den kaynaklandığını düşünmüyorum.

-Not: Bir müzik veya video açtığında da aynı sorun var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı