CSGO'da neden rank atlayamıyorsun?

Bugün boş bir vakit yakaladım ve sosyalde çok fazla konu görüyordum, üşenmeden okunabilecekse yardımcı olsun diye yazdım. Video için maalesef pek de vaktim yoktu.

Uzatmaya gerek yok. Ard arda 5-6 win alınca rank atlıyorsun zaten.

Hocam bilmeyenler için güzel olmuş bu arada siz bununla uğraşana kadar CS 2'ye bir güncelleme daha gelmiş.

Yapacağınız şey şu giriyorsunuz ofis haritasına derecelide bir pompalı ya da hafif makinalı Alıp oynuyorsunuz t de pusun CT rush. Bu kadar 2 haftada altına novaya çıktım böyle

Hocam bilmeyenler için güzel olmuş bu arada siz bununla uğraşana kadar CS 2'ye bir güncelleme daha gelmiş.
Evet fark ettim fakat yazdıklarım CSGO odaklı değildi zaten. Bazı maddeler haricini okuyarak diğer oyunlardaki bilgi birikiminizi de arttırabilirsiniz, tamamen kendime de rakip yaratmak için yazdığım bir yazıydı aslında, oyun fark etmez..

"Hiçbir şeyi yanlış yapmıyorum fakat mevcut rankımda sıkışıp kaldım" diyorsanız daha da sinir krizi geçirmeden oyunu birkaç günlüğüne/haftalığına bırakın derim. Geri geldiğinizde daha iyi oynadığınızı hissedeceksiniz. Bunun haricinde hatasız oynuyorsanız ve de arkadaşlarınızla da girmiyorsanız, rank atlamak için yapılacak başka bir şey yok. Çünkü CS:GO'nun rank sistemi olan "Glicko-2" gerçek anlamda çöp bir sistem. Her ne kadar Valorant'ın rank sistemini sevmesemde, insan CS:GO'da da "kazanınca +20, kaybedince -20" mantığı olsa ne rank kasardım diye düşünmekten alamıyor kendini. Fakat illaki ben rank atlayacağım diyorsanız, @ildewild hocamın da dediği gibi kazanmaya odaklanın ve "win streak"inizi bozmayın, birkaç maç sonra yüksek ihtimalle rank atlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…