CSGO'da neden rank atlayamıyorsun?

Başta dediğiniz gibi bende yaklaşık 2 haftadır mge de sıkıştım kalıdım, 2 kazanıyorum sonra 1 kaybediyorum. Hazır okul başlamışken ara veriyorum oyuna bakalım dediğinz gibi daha iyi oynayacak mıyım? Tabii ki de günlük en az 30dk DM atacağım bunu eksik etmemeye çalışıyorum formumu korumak için. Ne önerirsiniz bu konuda bana 5 kişi arkadaş grubumla giriyorum malara bu arada asla solo maç atmamaya çalışıyorum.

Hocam önerilecek çokta fazla bir şey yok aslında sizin için, hem halihazırda 5 kişi ranked atıyorsunuz hem de şimdi ara verdiniz. Tekrar döndüğünüzde farkı hissedeceksiniz. Tabiki kimse daha iyi oynayacağınızın garantisini veremez fakat ben 2 hafta kadar hiç oyuna girmedikten sonra mg'den dmg'ye kadar çıktım solo girerekten.

Özellikle peek nasıl atılır ve harita bilgisi ile ilgili yazılarımı okumanız sizler için çok etkili olacaktır. Bunun dışında yapacağınız yarım saat surf, bunnyhop veya KZ sunucusu antrenmanları mouse hakimiyetinizi çokça arttıracaktır. MGE'de sıkışıp kalma sebebiniz arkadaşlarınız veya siz değil rakibinizin iyi bir gün geçirdiğinden kaynaklı olabilir, bunu ciddiye almayarak ayarlarınızı değiştirecek olmanız yapabileceğiniz en kolay hatadır, sakın vuramıyorum diyerek ayarınızı değiştirmeyin. 15 dakika surf, 30 dakika topluluk sunucularında deathmatch(WASP Sunucuları Önerim) 20 dakika da AimbotZ üzerinde vurabildiğiniz kadar botu ortalama uzaklıktan vurmanız sizlere yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…